Kanatsız Meleğim vadikızı 40.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyi bakalım :A
Herşeyide unutmaya başladın 😱
Meşguliyetler bol olunca akıldan çıkabiliyor ne yapayım. :A

@vadikızı abla nice mutlu güzel mesajlar diliyorum. Her zaman olduğun gibi kalmaya devam et, kimseyi umursama, en güzel taktik budur. :D

Buyur bu da hediyen en güncel olanından. :D

Tebrik ederim Melekçim nice güzel mesajlara hep birlikte sen hep kendin ol kaybetmeyeceksin :)

Forumumuzun, en sabırlı, en duygusal ve en iyi kalpli sevilen üyelerinden biri olan @vadikızı 40.000'ler Kulübünde. Kendisini tebrik eder daha nice mesajlar dileriz.

Meleğim seni çok seviyorum ve bu forumda ilk konuştuğum görüştüğüm kişisin. Kalbin gibi sesinde güzel ve tatlı :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 58682

İlk tanıştığımızda nasıldıysan hala aynı öylesin, doğal, saf ve temiz kalpli. Tek değişen şey daha güçlü biri oldun.

İyiki varsın ❤

:love1:Bitanemmmm benimm çok güzel çok teşekkür ederim konuya bayıldımm hep birlikte nice mesajlara inşallah ben seni her zaman kalbimde taşıyacam birgün giremesemde bu foruma seni hiç unutmucam her zaman seni anacağımm:kissingheart::kissingheart:

Burç yorumları konularınla ve mesajlarınla forumumuza renk katan sayılı ve değerli kadın üyemiz olarak 40.000 mesaja ulaşmanı tebrik ederim. Daha nice mesajlarını görmemiz dileğiyle. :bhr::D

Hediyelerim; :Z

Tebrik ederim Melekçim nice güzel mesajlara hep birlikte sen hep kendin ol kaybetmeyeceksin :)

Şu smailde olmasaymış keşke nisee çok tşk ederim ben hep kendimim zaten hepte öylede kalacağım :D:kissingheart:

Meşguliyetler bol olunca akıldan çıkabiliyor ne yapayım. :A@vadikızı[/USER] abla nice mutlu güzel mesajlar diliyorum. Her zaman olduğun gibi kalmaya devam et, kimseyi umursama, en güzel taktik budur. :D

Buyur bu da hediyen en güncel olanından. :D

Enesimm yakışıklım çok teşekkür ederimm çok hep birlikte inşAllah öyle yapmaya çalışıyorum burda amacım eğlenmek kafa dağıtmak olduğun için eğlenmeye devam
merak etme :D
"eskici, post: 3291958, member: 87510"]@vadikızı ablamız uçmuş baya ben şimdi ona da güzel hediyeler düşüneyim sonra tebrik ederim :A

:F:FOyy tşk ederimm doğum günümüde unuttun bak hediyemi bol isterim ona göre

kutluyorum @vadikızı hazır kırkbine gelmişken kırkbin kere maşallah diyelim :)

:D:praying:Destere çok sağol hep birlikte inşallah
"kerem, post: 3292480, member: 89490"]Burç yorumları konularınla ve mesajlarınla forumumuza renk katan sayılı ve değerli kadın üyemiz olarak 40.000 mesaja ulaşmanı tebrik ederim. Daha nice mesajlarını görmemiz dileğiyle. :bhr::D

Hediyelerim; :Z

:DKeremm çok ama çok teşekkür ederim hediyelerime bayıldımm nice mesajlara inşalla hep birlikte ben sizlerle olmaktan keyif alıyorum sizlerde benimle sohbetmek abla kardeş olmaktan memnunsanız bana en büyük hediye budur zaten

Bir defa daha hediye etmiştim ama sana isim uyumu olarak en iyi verebileceğim şarkısı Mustimin bu @vadikızı :Z

Klipte yüzünde maskede olsa Emina Sandal oynuyor boşanma olayı olmasaydı keşke :( :( :(

:DÇok teşekkür ederim tatlı cadı sağol evet ya bende üzüldüm çok yakıştırdığım bir çiftti bundan sonra oğullarına anne baba görevlerini en iyi şekilde getireceklerdir Mustafa sandal çok iyi bi baba Eminada eminim iyi bir anne olmaya devam edeceklerdir

Nice güzel mesajlara. :D

Ömer çok teşekkür hep birlikte inşallah sende sınavında çokk başarılır olursun inşallah:bhr:

Son düzenleme:
Şu smailde olmasaymış keşke nisee çok tşk ederim ben hep kendimim zaten hepte öylede kalacağım :D:kissingheart:

Enesimm yakışıklım çok teşekkür ederimm çok hep birlikte inşAllah öyle yapmaya çalışıyorum burda amacım eğlenmek kafa dağıtmak olduğun için eğlenmeye devam
merak etme :D

:F:FOyy tşk ederimm doğum günümüde unuttun bak hediyemi bol isterim ona göre

:D:praying:Destere çok sağol hep birlikte inşallahh

:DKeremm çok ama çok teşekkür ederim hediyelerime bayıldımm nice mesajlara inşalla hep birlikte ben sizlerle olmaktan keyif alıyorum sizlerde benimle sohbetmek abla kardeş olmaktan memnunsanız bana en büyük hediye budur zaten

:DÇok teşekkür ederim tatlı cadı sağol evet ya bende üzüldüm çok yakıştırdığım bir çiftti bundan sonra oğullarına anne baba görevlerini en iyi şekilde getireceklerdir Mustafa sandal çok iyi bi baba Eminada eminim iyi bir anne olmaya devam edeceklerdir

Ömer çok teşekkür hep birlikte inşallah sende sınavında çokk başarılır olursun inşallah:bhr:
Rica ederim ablacım, her zaman :bhr:
Zaten bizler olmasak forumun tadı çıkmaz, forumu forum yapan üyelerdir. :D

Rica ederim ablacım, her zaman :bhr:
Zaten bizler olmasak forumun tadı çıkmaz, forumu forum yapan üyelerdir. :D

:DTabii ki öyle bizler olmasak bu forum olmaz zaten 31 martta 6.yılıma gireceğim her zaman eğlendim ve zevk aldım bu yüzden @china_shangai :( abimi hiç unutmam onun o ablaların ablası gelmiş sözüyle bağlandığım forumdur burası benim için yeri ayrıdır