S.G.A.T.
Emekli
ne demek ablacım iyi ki varsınSağol canım benim teşekkür ederim
ne demek ablacım iyi ki varsın
Biliyorum ablacım eksik olmaSağol canım ne zaman canın sıkılırsa sohbet etmek istersen ben burdayım her zaman sohbet ederiz
Boşu boşuna kaç yıllık evliliklerini bozdular şarkıcılardan en örnek çifttiŞu smailde olmasaymış keşke nisee çok tşk ederim ben hep kendimim zaten hepte öylede kalacağım
Enesimm yakışıklım çok teşekkür ederimm çok hep birlikte inşAllah öyle yapmaya çalışıyorum burda amacım eğlenmek kafa dağıtmak olduğun için eğlenmeye devam
merak etme
Oyy tşk ederimm doğum günümüde unuttun bak hediyemi bol isterim ona göre
Destere çok sağol hep birlikte inşallahh
Keremm çok ama çok teşekkür ederim hediyelerime bayıldımm nice mesajlara inşalla hep birlikte ben sizlerle olmaktan keyif alıyorum sizlerde benimle sohbetmek abla kardeş olmaktan memnunsanız bana en büyük hediye budur zaten
Çok teşekkür ederim tatlı cadı sağol evet ya bende üzüldüm çok yakıştırdığım bir çiftti bundan sonra oğullarına anne baba görevlerini en iyi şekilde getireceklerdir Mustafa sandal çok iyi bi baba Eminada eminim iyi bir anne olmaya devam edeceklerdir
Ömer çok teşekkür hep birlikte inşallah sende sınavında çokk başarılır olursun inşallah
Boşu boşuna kaç yıllık evliliklerini bozdular şarkıcılardan en örnek çiftti
Bir önceki hediyenden kat ve kat iyi.
gerçekçiydi o hediyeBir önceki hediyenden kat ve kat iyi.
O iğrenç resmi dediğimi anladın herhalde
ıyyyyyyyyygerçekçiydi o hediye
Tebrik ediyorum ablacım nice 40 bin mesajlar yazarsın umarım forumdaki en sevdiğim üyelerdensin Doğum günü konusu görmedim ama burda geç de olsa onu da kutlamış olayım iyi ki doğmuşsun şimdi sıra hediyelerdeŞu smailde olmasaymış keşke nisee çok tşk ederim ben hep kendimim zaten hepte öylede kalacağım
Enesimm yakışıklım çok teşekkür ederimm çok hep birlikte inşAllah öyle yapmaya çalışıyorum burda amacım eğlenmek kafa dağıtmak olduğun için eğlenmeye devam
merak etme
Oyy tşk ederimm doğum günümüde unuttun bak hediyemi bol isterim ona göre
Destere çok sağol hep birlikte inşallahh
Keremm çok ama çok teşekkür ederim hediyelerime bayıldımm nice mesajlara inşalla hep birlikte ben sizlerle olmaktan keyif alıyorum sizlerde benimle sohbetmek abla kardeş olmaktan memnunsanız bana en büyük hediye budur zaten
Çok teşekkür ederim tatlı cadı sağol evet ya bende üzüldüm çok yakıştırdığım bir çiftti bundan sonra oğullarına anne baba görevlerini en iyi şekilde getireceklerdir Mustafa sandal çok iyi bi baba Eminada eminim iyi bir anne olmaya devam edeceklerdir
Ömer çok teşekkür hep birlikte inşallah sende sınavında çokk başarılır olursun inşallah
Tebrik ediyorum ablacım nice 40 bin mesajlar yazarsın umarım forumdaki en sevdiğim üyelerdensin Doğum günü konusu görmedim ama burda geç de olsa onu da kutlamış olayım iyi ki doğmuşsun şimdi sıra hediyelerde
Öncelikle severek izlediğin efsane dizi Sen Anlat Karadeniz hediyelerimiz gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 58693
Sonrasında ekranların çakmalıkta çığır açmış dizisi Çukur gelsin diziyi hiç sevmem ama sırf senin için kullanıyorum bu diziyi
Ekli dosyayı görüntüle 58694
Ve Survivorda desteklediğin başarılı yarışmacı Adem Kılıççı geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 58695
Bu da Doğum gününü kaçırmışız güzel bir pastayla affettiririm umarım kendimi
Ekli dosyayı görüntüle 58696
Bu da severek izlediğin Kırgın Çiçekler dizisinden bir şarkı benim de sevdiğim bir şarkıdır
Tekrardan tebrikler ablacım umarım hediyeleri beğenirsin
@vadikızı tebrik ederim abla.
Buralarda yoktum ve döndüğümde epey şey fark ettim
Tebrik ediyorum can ablam daha nice mesajlar yazman dileğiyle
Bu şarkıyı epey bi severim o yüzden sevdiğim bir parça hediye etmek istedim
İremimi zaten biliyorsun , o yüzden buda sana gelsin