Kanatsız Meleğim vadikızı 40.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,298
Puanı
1,060

Forumumuzun, en sabırlı, en duygusal ve en iyi kalpli sevilen üyelerinden biri olan @vadikızı 40.000'ler Kulübünde. Kendisini tebrik eder daha nice mesajlar dileriz.

Meleğim seni çok seviyorum ve bu forumda ilk konuştuğum görüştüğüm kişisin. Kalbin gibi sesinde güzel ve tatlı :bhr:
Resimli-Dostluk-Sozleri-18.jpg

İlk tanıştığımızda nasıldıysan hala aynı öylesin, doğal, saf ve temiz kalpli. Tek değişen şey daha güçlü biri oldun.

İyiki varsın ❤

Kimse beni geçemeeez :A ben geçen hafta birinci olmuştum sen beni tebrik ettin mi :A
ben geçen hafta yoktum paylaşılınca :F
galiba bakmadım daha o bildirimlere, girmişsem etmişimdir. 10 gün olmayınca sürüyle bildirim vardı. Cuma gecesi başladım bildirimlere ama hala bitmedi :F
Tebrikler :F:F insan isteyince oluyor işte:A

ben geçen hafta yoktum paylaşılınca :F
galiba bakmadım daha o bildirimlere, girmişsem etmişimdir. 10 gün olmayınca sürüyle bildirim vardı. Cuma gecesi başladım bildirimlere ama hala bitmedi :F
Tebrikler :F:F insan isteyince oluyor işte:A
Bir haftalığına zirveyi aldım sonra bıraktım fazla yükseklerde gözüm yoktur :A :F

Bir defa daha hediye etmiştim ama sana isim uyumu olarak en iyi verebileceğim şarkısı Mustimin bu @vadikızı :Z

Klipte yüzünde maskede olsa Emina Sandal oynuyor boşanma olayı olmasaydı keşke :( :( :(