Kanal STR 14.Bölüm | Yeni Bölüm |

?

• 1

Oy: 1 12.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 12.5%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi

k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi
takas'a sor okuyo mu ? yada Fks14'e sor oda bazı bölümleri okudu yada Emre575'e sor anlatsın sana dizide neler olup bittiğini adam gelip öylesine 10 vercek saçmalık !

ben okuyorum açıkcası sonunu böyle yapman acayip derecede hata bari final gibi bişe oluştursaydın orda

Fazla polemiğe girmiycem herkez bol keseden veriyor puan zaten gördüğüm kadarıyla öyle kim kime yakınsa fazla veriyor düşman olanlar az bu bir gerçek sende bunu bil tamam ben 2 taraflı düşünmeden veriyorum güzelse fazlasıyla veririm puanı ama kötüyse az veririrm ilerde böle hatalar yapmazsın insallah

benim anlamadığım niye kızılıyor ki larwence61 e dizi yazıyorsan eleştirilere ve verecekleri puanlara da açık olacaksın

Nihayet anlayan biri çıktı eren saol ya gelde bunlara anlat ne diyeyim arkadaş

Tamam kimseye bi şey dediğim yok ama acayip sinir kaptım bu diziyi yazmak için 1 saati mi harcıyorum yoksa ben o 1 saat içerisinde çok şey yaparım o yüzden emeğe haksızlık yapmayalım beğenmeyen okumasın oy vermesin kimseye zorla okutturmuyoruz

ona bakarsan tüm dizileri izlememiz lazım onlar senin gibi 1 saatte hazırlanamıyorlar niye bazı diziler o zaman ilk 100 de bile olamıyor onlar emek harcamıyor mu dizilere sen tüm dizileri izliyormusun

ona bakarsan tüm dizileri izlememiz lazım onlar senin gibi 1 saatte hazırlanamıyorlar niye bazı diziler o zaman ilk 100 de bile olamıyor onlar emek harcamıyor mu dizilere sen tüm dizileri izliyormusun

Demesi kolay senaryo yazmak o kadar kolay iş mi

Tamam bi şey dediğim yok beğenmeyen varsa okumasın oy kullanmasın konu kapansın artık !

güzel olmuş yine tabiki 10