Baskalarini suçlamamak gerek Emre.
Ayrica beyazsoy mobilden giriyor hep, oy verme gibi imkani yok.
@emre5757 Senin dizinin anketi bitti.. 13 Haziranda bitti
1 veren varmı bilmiyorum la ama ben 3 verdim hoşuma gitmedi kesmişsin bölümü dediğine göre olmamış ora zaten bölüm sonu gibi bişey yapsaydın hiç dilse
takas'a sor okuyo mu ? yada Fks14'e sor oda bazı bölümleri okudu yada Emre575'e sor anlatsın sana dizide neler olup bittiğini adam gelip öylesine 10 vercek saçmalık !k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi
Fks eminmisin bi bak istersenhttps://fav10.net/f620/arkadaslar-okumanizi-tavsiye-ediyorum-137153/
Diziyi kestiğim için olabilir mi ? uzundu o yüzden orada kestim 15.bölüm aslında 14.bölüm 15.bölüm 14'ün devamı olucakben okuyorum açıkcası sonunu böyle yapman acayip derecede hata bari final gibi bişe oluştursaydın orda
Anket süresini 26 Haziran'a yapmissin, bu dogru degil. Anket süreleri 1 gün olmalidir.
ona bakarsan tüm dizileri izlememiz lazım onlar senin gibi 1 saatte hazırlanamıyorlar niye bazı diziler o zaman ilk 100 de bile olamıyor onlar emek harcamıyor mu dizilere sen tüm dizileri izliyormusun
Tamam bi şey dediğim yok beğenmeyen varsa okumasın oy kullanmasın konu kapansın artık !
Demesi kolay senaryo yazmak o kadar kolay iş mi
Peki zevk alıyor musun ? ben şunu itiraf edeyim hiç zevk almıyorum ama yazıyorum yinedebende yazıyorum senaryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?