Kanal STR 14.Bölüm | Yeni Bölüm |

?

• 1

Oy: 1 12.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 12.5%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi :)

k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi :)
takas'a sor okuyo mu ? yada Fks14'e sor oda bazı bölümleri okudu yada Emre575'e sor anlatsın sana dizide neler olup bittiğini adam gelip öylesine 10 vercek saçmalık !

Fazla polemiğe girmiycem herkez bol keseden veriyor puan zaten gördüğüm kadarıyla öyle kim kime yakınsa fazla veriyor düşman olanlar az bu bir gerçek sende bunu bil tamam ben 2 taraflı düşünmeden veriyorum güzelse fazlasıyla veririm puanı ama kötüyse az veririrm ilerde böle hatalar yapmazsın insallah :)

benim anlamadığım niye kızılıyor ki larwence61 e dizi yazıyorsan eleştirilere ve verecekleri puanlara da açık olacaksın

Tamam kimseye bi şey dediğim yok ama acayip sinir kaptım bu diziyi yazmak için 1 saati mi harcıyorum yoksa ben o 1 saat içerisinde çok şey yaparım o yüzden emeğe haksızlık yapmayalım beğenmeyen okumasın oy vermesin kimseye zorla okutturmuyoruz

ona bakarsan tüm dizileri izlememiz lazım onlar senin gibi 1 saatte hazırlanamıyorlar niye bazı diziler o zaman ilk 100 de bile olamıyor onlar emek harcamıyor mu dizilere sen tüm dizileri izliyormusun