Baskalarini suçlamamak gerek Emre.
Ayrica beyazsoy mobilden giriyor hep, oy verme gibi imkani yok.
@emre5757 Senin dizinin anketi bitti.. 13 Haziranda bitti
1 veren varmı bilmiyorum la ama ben 3 verdim hoşuma gitmedi kesmişsin bölümü dediğine göre olmamış ora zaten bölüm sonu gibi bişey yapsaydın hiç dilse![]()
takas'a sor okuyo mu ? yada Fks14'e sor oda bazı bölümleri okudu yada Emre575'e sor anlatsın sana dizide neler olup bittiğini adam gelip öylesine 10 vercek saçmalık !k.bakma kvp1905 e bile 2 puan vermiştim bu tür şeylerde beğenmezsem fazla puan vermem bi anlamı kalmaz 10 verenlerin çoğusuda öylesine vermiştir % 100 eminim hepsi değil tabi![]()
Fks eminmisin bi bak istersenhttps://fav10.net/f620/arkadaslar-okumanizi-tavsiye-ediyorum-137153/
Diziyi kestiğim için olabilir mi ? uzundu o yüzden orada kestim 15.bölüm aslında 14.bölüm 15.bölüm 14'ün devamı olucakben okuyorum açıkcası sonunu böyle yapman acayip derecede hata bari final gibi bişe oluştursaydın orda![]()
Anket süresini 26 Haziran'a yapmissin, bu dogru degil. Anket süreleri 1 gün olmalidir.
ona bakarsan tüm dizileri izlememiz lazım onlar senin gibi 1 saatte hazırlanamıyorlar niye bazı diziler o zaman ilk 100 de bile olamıyor onlar emek harcamıyor mu dizilere sen tüm dizileri izliyormusun
Tamam bi şey dediğim yok beğenmeyen varsa okumasın oy kullanmasın konu kapansın artık !
Demesi kolay senaryo yazmak o kadar kolay iş mi
Peki zevk alıyor musun ? ben şunu itiraf edeyim hiç zevk almıyorum ama yazıyorum yinedebende yazıyorum senaryo