Kanal STR 14.Bölüm | Yeni Bölüm |

?

• 1

Oy: 1 12.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 12.5%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Onur zaten ortalamanin altina düsen oylar geçersiz sayilmiyor.. 1 puanlar ve 3 puanlar vesaire geçerli sayilmiyor.

yorumları okudum tek bişey söyleyecem lawrence ayıp etmişsin aga nolursa olsun hiç beğenmesen bile emek var senaryo yazmak kolay bişey değil ben kurtlar sofrasını yazarken çok uğraşıyodum sınavlarım dolayısla 2 bölüm tek yayınladım ama gerçekten zor iş 2 saat uğraşıyodum en kötü 5-6 verilir hiç beğenmediysen bile ki gayet güzel 3 olmadı söylim emeğe saygı göstermek gerek

yorumları okudum tek bişey söyleyecem lawrence ayıp etmişsin aga nolursa olsun hiç beğenmesen bile emek var senaryo yazmak kolay bişey değil ben kurtlar sofrasını yazarken çok uğraşıyodum sınavlarım dolayısla 2 bölüm tek yayınladım ama gerçekten zor iş 2 saat uğraşıyodum en kötü 5-6 verilir hiç beğenmediysen bile ki gayet güzel 3 olmadı söylim emeğe saygı göstermek gerek
Çok güzel konuştun yine aga bari 5 verseydi çok ayıp etti çok üzüldüm :(

La Dediğim Gibi polemiğe fazla girmeyeceğim bu konuya yazacağım son şey bu ayıp dediğin yatakta olur takas hem 10 veriorsunuzya çoğu kişi gruplaşmadan dolayı verior bu açık ve net biz burda 10 veriorsak demek gerçek dizi yapanların hiç bi anlamı yok ben her konuyu ciddi alan biriyimdir :) Böyle bilinsin da

Lawrance benim bir daha senaryomun başındaki o ''Bilmem kaçıncı bölüm'' yazsını bile okuma hatta hiç girme banlanmışsın çok sevindim :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada üstteki mesajımı şikayet ederseniz memnuniyet duyarım nede olsa büyük bir ihtimalle ceza alıcam :)