Yasak Elma'yı bırakmam kimselere, dizilerimizi aralarında bölüşüyolar bi de piğğss hainlerSahip çıkın kanala.![]()
Kalbim dayanmaz buna. 😱Gelecek hafta bomba ötesi bir sezon finali geliyor bakalım @xBUGRAx şişlenecek mi.![]()
Hahaha ben de erkek cezaevine düşeceğini düşünerek orada bi parlak bulup cezaevini de birbirine katarsın diye düşünmüştüm ama kadın çıktı.Ben kendimi şişlerim kadınlar arasında.![]()
Öyle daha cafcaflı olurdu.Aklın yolu bir klişe senarist işte.@Aserat
Kalbim dayanmaz buna. 😱
Oku hadi.
Aklın yolu bir klişe senarist işte.@Aserat
Sizin gibi fesat değilim sorry.Öyle daha cafcaflı olurdu.![]()
Kutlama konumu rezil ettiğin için protesto ediyorumOku hadi.
Sizin gibi fesat değilim sorry.![]()
Ne rezili be Ender'i de hediye ettim.Kutlama konumu rezil ettiğin için protesto ediyorum![]()
Ne rezili be Ender'i de hediye ettim.![]()
O*a sahneye gelBu sefer gerçekten çok cezbolacağın bir şey var çünkü bu hafta konuk oyuncusun.Aslında sürprizi kaçmasın diye söylemeyecektim ama hevesini yerine getirmem lazım.
![]()
Korkunç bir bölüm okuyamadım FOX'un başına gelenleri...
Bölümün güzelliğinden atmayı unutmuşum.O*a sahneye gelokadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün yıldızı olmuşum resmen
@ozgur2113 bölüme harikan nerde? 😱
@xBUGRAx niçin ne şekkilde hapise düştü bilmiyorum. 4ü okumamışımBölümün güzelliğinden atmayı unutmuşum.![]()
keşke şişleseydin de temelli kurtulsaydık @xBUGRAx danO*a sahneye gelokadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün yıldızı olmuşum resmen
@ozgur2113 bölüme harikan nerde? 😱
3. bölumde @Yiğitt e oyun oynamıştın, bende Kanal D tarafımdayım demiştim. Buralara düşüp benim elimden ceza yemen iyi olmuşİftiraya uğradım.![]()