eTV Kanal Savaşları - 5. Bölüm | Yeni Bölüm

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Bu sefer gerçekten çok cezbolacağın bir şey var çünkü bu hafta konuk oyuncusun. :A Aslında sürprizi kaçmasın diye söylemeyecektim ama hevesini yerine getirmem lazım. :A
O*a sahneye gel :F okadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden :A
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün yıldızı olmuşum resmen :A
@ozgur2113 bölüme harikan nerde? 😱

O*a sahneye gel :F okadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden :A
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün güzelliğinden atmayı unutmuşum. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
keşke şişleseydin de temelli kurtulsaydık @xBUGRAx dan :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Dosi