Yasak Elma'yı bırakmam kimselere, dizilerimizi aralarında bölüşüyolar bi de piğğss hainlerSahip çıkın kanala.
Kalbim dayanmaz buna. 😱Gelecek hafta bomba ötesi bir sezon finali geliyor bakalım @xBUGRAx şişlenecek mi.
Hahaha ben de erkek cezaevine düşeceğini düşünerek orada bi parlak bulup cezaevini de birbirine katarsın diye düşünmüştüm ama kadın çıktı.Ben kendimi şişlerim kadınlar arasında.
Öyle daha cafcaflı olurdu.Aklın yolu bir klişe senarist işte. @Aserat
Kalbim dayanmaz buna. 😱
Oku hadi.
Aklın yolu bir klişe senarist işte. @Aserat
Sizin gibi fesat değilim sorry.Öyle daha cafcaflı olurdu.
Kutlama konumu rezil ettiğin için protesto ediyorumOku hadi.
Sizin gibi fesat değilim sorry.
Ne rezili be Ender'i de hediye ettim.Kutlama konumu rezil ettiğin için protesto ediyorum
Ne rezili be Ender'i de hediye ettim.
O*a sahneye gel okadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimdenBu sefer gerçekten çok cezbolacağın bir şey var çünkü bu hafta konuk oyuncusun. Aslında sürprizi kaçmasın diye söylemeyecektim ama hevesini yerine getirmem lazım.
Korkunç bir bölüm okuyamadım FOX'un başına gelenleri...
Bölümün güzelliğinden atmayı unutmuşum.O*a sahneye gel okadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün yıldızı olmuşum resmen
@ozgur2113 bölüme harikan nerde? 😱
@xBUGRAx niçin ne şekkilde hapise düştü bilmiyorum. 4ü okumamışım sonra onuda okuyacam. Buğra ne umdu ne buldu hapishanedeBölümün güzelliğinden atmayı unutmuşum.
keşke şişleseydin de temelli kurtulsaydık @xBUGRAx danO*a sahneye gel okadar çok piplenen sözler sarfetmişimki @xBUGRAx ya o*a kelimesinide sansürlemek geldi içimden
yahu benim gibi kibar, ağzı var dili yok, kimsenon tavuğuna kış demeyen birine yakıştimi bu rol 😱 ey @MasacRE @xemrexxx @dreamy @pompy @serhatt kız kavgası var. @xBUGRAx ya iyi had bildirmişim ?????
Bölümün yıldızı olmuşum resmen
@ozgur2113 bölüme harikan nerde? 😱
3. bölumde @Yiğitt e oyun oynamıştın, bende Kanal D tarafımdayım demiştim. Buralara düşüp benim elimden ceza yemen iyi olmuş hemen 4e gideyim bi. Seni burda sevmeyip dövdüğüme göre sağlam papuç değilmişsin ışınlanıyorum oraya şimdiİftiraya uğradım.