Tamam bir tane replik koyarım.
Tamam bir tane replik koyarım.
Bedava lazer keyfiGömsün beni yatağa.
Sanada bir masaj yaptırırım @xBUGRAx ın kanalından bize bilgi sat @serhatt bizden satıyor @AseratSinirim geçti tekrar geldim yorumlamaya
Bensiz bir bölüm nasıl olabilirse öyle olmuş işte
@Çiğdem ve Pilot sahnesi çok komik olmuş
@xBUGRAx ve @Yiğitt sahnesi şaşırttı Buğra’yı forumdaki tüm dizilerde azgın yapmışlar bir oraya bir buraya
Yasak Elma ve Zalim İstanbul muhabbeti iyiydi, güldürdü
Ellerine sağlık Oldu mu @Aserat
Iyyy, bölümün en kötü sahnesi...Oooo sahneye gel sahneye @Aserat @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Bully @Yiğitt @kerem @mrt-06 @MasacRE
Çiğdem: Ay kulağım çınladı galiba. Biri beni anıyorsa artık.. Pilot bebeğim, sırtıma masaj yapar mısın?
Pilot: Tabii ki Çiğdem Hanım, sizin isteğiniz benim için emirdir.
Çiğdem: O elleri ısıtır ısıtır yerim ben! Hatırlat da şu başroldeki ecünnünün ücretini düşürüp sana zam yapalım.
Pilot: Daha geçen hafta yapmıştınız, sıkıntı olmasın?
Çiğdem: Ay ne sıkıntısı ayol? Çok bile alıyor o yeteneksiz paçoz! Hadi canım, başla sen.
Buna hazır değildi yüreğim, @Aserat ın fantezileri içinde yuvarlanıp gidiyoruz hale bak...Bugün de seviştik çok şükür. Okurken cinsel tansiyonum çıktı şekerim düştü.
FOX’u satmam asla @xBUGRAx
Bizdeki hali daha iyiydi baksana
Bizdeki hali daha iyiydi baksana
Bilmez miyimİyi ama eksiklikleri var sen bilirsin.
Evet canım Rüzgarın Kalbi dizisi Ne hanzosu be adamın en iyi hali bizdeydi işteTövbe bismillah bu hanzo kılıklı bizim naif zarif Pilotmu 😱 😱 😱 @Aserat @Bully @serhatt @ozgur2113 @xemrexxx @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 71373
@xBUGRAx Gerçekten ecünnü ve hanzolar kanalı Engine üzülüyorum O ne hale girecek kim bilirEvet canım Rüzgarın Kalbi dizisi Ne hanzosu be adamın en iyi hali bizdeydi işte
Gör eskiden ne mal olduğunuTövbe bismillah bu hanzo kılıklı bizim naif zarif Pilotmu 😱 😱 😱 @Aserat @Bully @serhatt @ozgur2113 @xemrexxx @MasacRE
Cidden tam bir hanzoymuş geçmişte. Başrol olarak tutmamış zaten dizisi Fox'ta, tutsaymış şu anda Pilot olamayabilirmiş.Tövbe bismillah bu hanzo kılıklı bizim naif zarif Pilotmu 😱 😱 😱 @Aserat @Bully @serhatt @ozgur2113 @xemrexxx @MasacRE
Geçmişleri karanlık oluyor zaten geneldeCidden tam bir hanzoymuş geçmişte. Başrol olarak tutmamış zaten dizisi Fox'ta, tutsaymış şu anda Pilot olamayabilirmiş.
Geçmişleri karanlık oluyor zaten genelde
Kızlar annelerni bu sunuyor diye izlemeyi bırakmıştım Tabi Pilotu izlerken aynı adam oldunu unutmuşum araştırırkan hatırladım
Kendini sana sadece Pilot olarak sevdirebilirmiş yani, başka şansı yokmuş.Kızlar annelerni bu sunuyor diye izlemeyi bırakmıştım Tabi Pilotu izlerken aynı adam oldunu unutmuşum araştırırkan hatırladım