Heyecanın tavan yaptığı sevişme sahnesi vardı ne demek altında kalmış. 😱Diğer bölümlerin altında kalmış. Arada kanal değistirmek zorunda kaldım
Harikayı vermedim bu yüzden
Heyecanın tavan yaptığı sevişme sahnesi vardı ne demek altında kalmış. 😱Diğer bölümlerin altında kalmış. Arada kanal değistirmek zorunda kaldım
Harikayı vermedim bu yüzden
kanalı değiştirdiğim sahne oydu. Yakıştıramadım sizin kanalda bu sahneyiHeyecanın tavan yaptığı sevişme sahnesi vardı ne demek altında kalmış. 😱
Hayır be şakasına diyorum. Gelecek bölümlerde normal formattan devam. Gerçi bu bölümde de değişiklik yoktu ama niyeyse şok oldun.Herşey reyting değil, demekki dizine güvenmiyorsun. Kaliteye daha önem vermeliydin. Boykot edecem dizini
Yahu Bihter Behlül olayına çevirmişsiniz, daha ne değişiklik olmadığından söz ediyorsunHayır be şakasına diyorum. Gelecek bölümlerde normal formattan devam. Gerçi bu bölümde de değişiklik yoktu ama niyeyse şok oldun.
Buğra onu oyuna getirmek için yaptı zaten yoksa gerçekten istediği yoktu. Sırf komedi olunca pek ciddiye alınmıyor o yüzden hem komedi hem entrika lazım.Yahu Bihter Behlül olayına çevirmişsiniz, daha ne değişiklik olmadığından söz ediyorsun
en ince detayına kadar inmene gerek yoktu. Hele bir laf varki aman aman. Hemen başka şey düşünüyor insan ki zaten maksatında oydu kesin neyse çokta konuşturma beni Rütük'e şikayet etsemmi diye aklımdan geçmedi değil haBuğra onu oyuna getirmek için yaptı zaten yoksa gerçekten istediği yoktu. Sırf komedi olunca pek ciddiye alınmıyor o yüzden hem komedi hem entrika lazım.
Evet kendisi bizi kırmayıp konuk oyuncu olmayı kabul etti teşekkür ediyoruz.Oooo sahneye gel sahneye @Aserat @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Bully @Yiğitt @kerem @mrt-06 @MasacRE
Çiğdem: Ay kulağım çınladı galiba. Biri beni anıyorsa artık.. Pilot bebeğim, sırtıma masaj yapar mısın?
Pilot: Tabii ki Çiğdem Hanım, sizin isteğiniz benim için emirdir.
Çiğdem: O elleri ısıtır ısıtır yerim ben! Hatırlat da şu başroldeki ecünnünün ücretini düşürüp sana zam yapalım.
Pilot: Daha geçen hafta yapmıştınız, sıkıntı olmasın?
Çiğdem: Ay ne sıkıntısı ayol? Çok bile alıyor o yeteneksiz paçoz! Hadi canım, başla sen.
rüyanı anlatmışOooo sahneye gel sahneye @Aserat @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Bully @Yiğitt @kerem @mrt-06 @MasacRE
Çiğdem: Ay kulağım çınladı galiba. Biri beni anıyorsa artık.. Pilot bebeğim, sırtıma masaj yapar mısın?
Pilot: Tabii ki Çiğdem Hanım, sizin isteğiniz benim için emirdir.
Çiğdem: O elleri ısıtır ısıtır yerim ben! Hatırlat da şu başroldeki ecünnünün ücretini düşürüp sana zam yapalım.
Pilot: Daha geçen hafta yapmıştınız, sıkıntı olmasın?
Çiğdem: Ay ne sıkıntısı ayol? Çok bile alıyor o yeteneksiz paçoz! Hadi canım, başla sen.
Parlağıma laf söylediğin için
Oldu teşekkürler. Bir dahaki sefere sinir minir istemiyorum yalnız.Sinirim geçti tekrar geldim yorumlamaya
Bensiz bir bölüm nasıl olabilirse öyle olmuş işte
@Çiğdem ve Pilot sahnesi çok komik olmuş
@xBUGRAx ve @Yiğitt sahnesi şaşırttı Buğra’yı forumdaki tüm dizilerde azgın yapmışlar bir oraya bir buraya
Yasak Elma ve Zalim İstanbul muhabbeti iyiydi, güldürdü
Ellerine sağlık Oldu mu @Aserat
Sinirim geçti tekrar geldim yorumlamaya
Bensiz bir bölüm nasıl olabilirse öyle olmuş işte
@Çiğdem ve Pilot sahnesi çok komik olmuş
@xBUGRAx ve @Yiğitt sahnesi şaşırttı Buğra’yı forumdaki tüm dizilerde azgın yapmışlar bir oraya bir buraya
Yasak Elma ve Zalim İstanbul muhabbeti iyiydi, güldürdü
Ellerine sağlık Oldu mu @Aserat
Bir dahaki sefere yaz beni o zaman yoksa o sözleşmeyi alıp yırtarım gözünün önündeOldu teşekkürler. Bir dahaki sefere sinir minir istemiyorum yalnız.
Hahahah Akın’ın fotosu aklıma geldi yaklaşıyor ya Daha hiç kalkamazsın
Tamam bir tane replik koyarım.Bir dahaki sefere yaz beni o zaman yoksa o sözleşmeyi alıp yırtarım gözünün önünde
Hahahah Akın’ın fotosu aklıma geldi yaklaşıyor ya Daha hiç kalkamazsın