Mosiye söylesin o yapsın olmadıDarladım biraz ama oralı olmadınAnlıyorum buraya dönmem yeterli. İnsanın kendi hayatında da bir çok sorumluluk var burada ciddi bir zaman geçiyor böyle bir durumda
Mosiye söylesin o yapsın olmadıDarladım biraz ama oralı olmadınAnlıyorum buraya dönmem yeterli. İnsanın kendi hayatında da bir çok sorumluluk var burada ciddi bir zaman geçiyor böyle bir durumda
Girince görecektirMosiye söylesin o yapsın olmadı![]()
@Dosi bir ara var mısın yok musun gelme ihtimali var mı tekrar senin için de bayağı ilgi göreceğini düşünüyorum konuda az yorum reaksiyon olma ihtimali yok bence![]()
Bazı şeyler efsane olarak kalmalı. Bu yarışmayı xdragxx ve kendim dışında birine emanet edememMosiye söylesin o yapsın olmadı![]()
Vmym çok iyiydi beni foruma tam anlamıyla bağlayan programdi aslında müzik yarışmasında yine kaos çıkmasınBazı şeyler efsane olarak kalmalı. Bu yarışmayı xdragxx ve kendim dışında birine emanet edemem. Yeni isimler genelde eski formatlara el atınca batırma durumu oluyor riske atamayız
Yakın zamanda bir sürü yeni etkinlikler yolda farklı ismler ile bi de MusicSurvivor deneyimli yeni isimler ile başlayacak. VMYM uzunca bir süre daha dinlensin. Benimde takvimler dolu![]()
Unutmamışsın mevzularıVmym çok iyiydi beni foruma tam anlamıyla bağlayan programdi aslında müzik yarışmasında yine kaos çıkmasın![]()
Bari katılabiliyorsak katılalım çok iyi olmasam da yoksa düz oy vermek için sadece düzenli katılacağımı sanmıyorumUnutmamışsın mevzuları![]()
2 isim ilgilenecek yarışma ile. Kaos olmayacaktır umarım
![]()
Ramazan ayında başlamış olacak. Öyle konuşuldu bakalım. Eski programları yarışmaları yine gün yüzüne çıkarıyoruzBari katılabiliyorsak katılalım çok iyi olmasam da yoksa düz oy vermek için sadece düzenli katılacağımı sanmıyorum![]()
O kadar gün yüzüne çıkıyorsa en azından yazın şu vmym de çıksınRamazan ayında başlamış olacak. Öyle konuşuldu bakalım. Eski programları yarışmaları yine gün yüzüne çıkarıyoruzyeni görevimde her düğmeye basmaya başladım bakalım. @Yakamoz-Asi ilk 100 günümde beni mercek altına aldı. Bakalım 100 gün olunca ne not verecek bana
![]()
Yazları forumda olmuyorum benO kadar gün yüzüne çıkıyorsa en azından yazın şu vmym de çıksınBu konuda ilerde ısrar etmeyi sürdüreceğim
![]()
Artık adminsin bence illa bulunursun diye düşünüyorumYazları forumda olmuyorum beno yayınlandığı sene pandemi nedeni ile buralardaydık
![]()
Diğer admin ne güne duruyorArtık adminsin bence illa bulunursun diye düşünüyorum![]()
Bazingadan sonra en yüksek yetkili sen değil misin ben öyle anladım ya yarışma vs ağır toplara girmesen de uğrarsın bence diye düşünüyorumDiğer admin ne güne duruyor
Ben tüm sene tatil almadan çalışayım. Yazın Yurt dışı tatilimde vaktimi burda mı harcayayım yani![]()
Ramazan ayında başlamış olacak. Öyle konuşuldu bakalım. Eski programları yarışmaları yine gün yüzüne çıkarıyoruzyeni görevimde her düğmeye basmaya başladım bakalım. @Yakamoz-Asi ilk 100 günümde beni mercek altına aldı. Bakalım 100 gün olunca ne not verecek bana
![]()
Öyle ve etkinlikler konular ile ilgilenmek olarak daha fazlası ama orda dediğim ben yokken o var o göz kulak olur yaniBazingadan sonra en yüksek yetkili sen değil misin ben öyle anladım ya yarışma vs ağır toplara girmesen de uğrarsın bence diye düşünüyorum![]()
Öyle algıladım şu mesajdanBenim ne haddime not vermek 😱
Co-Adminimiz bakalım yeni gelen ṣirket yöneticileri gibi ilk 100 günde neler yapacak göreceğizdimi @Bully
![]()
Ben genelde yazın aktif oluyordum seni de görüyordum forumdaÖyle ve etkinlikler konular ile ilgilenmek olarak daha fazlası ama orda dediğim ben yokken o var o göz kulak olur yani
Senelerdir yazın hiç uğramıyorum (özellikle Temmuz ayı olarak). Bu sene değişir mi zaman gösterir ama Yurt dışında kısıtlı internetimi buralar için harcamamayı tercih ediyorum
Öyle algıladım şu mesajdan![]()
Öyle ve etkinlikler konular ile ilgilenmek olarak daha fazlası ama orda dediğim ben yokken o var o göz kulak olur yani
Senelerdir yazın hiç uğramıyorum (özellikle Temmuz ayı olarak). Bu sene değişir mi zaman gösterir ama Yurt dışında kısıtlı internetimi buralar için harcamamayı tercih ediyorum
Öyle algıladım şu mesajdan![]()
Ağustosta iş başı yapıyoruz. Okullar açılıyor. Son 2 senedir geliyorum o zamanlarda. Senin yaz kavramın o demekkiBen genelde yazın aktif oluyordum seni de görüyordum forumdaBenim için eylül falan da yaz sayılır
Üni ekimde başlar temmuz da benim de stajım olur zaten ama arada olurum burada kopmazsam
![]()
En azından beklentini karşıladık mı onu dersin (gerçi bence ben baya şeyler yaptım şu 1 aydaYani bir ṣey yapacağın kesindi zaten, de not falan vermem.![]()
Benim için yaz eğitim ve iş hayatımın olmadığı zamanAğustosta iş başı yapıyoruz. Okullar açılıyor. Son 2 senedir geliyorum o zamanlarda. Senin yaz kavramın o demekki
En azından beklentini karşıladık mı onu dersin (gerçi bence ben baya şeyler yaptım şu 1 ayda)
Ağustosta iş başı yapıyoruz. Okullar açılıyor. Son 2 senedir geliyorum o zamanlarda. Senin yaz kavramın o demekki
En azından beklentini karşıladık mı onu dersin (gerçi bence ben baya şeyler yaptım şu 1 ayda)