Ne zaman yayınlanırsa yayınlansın büyük ilgi görecek bir format bence.Forum çok yoğun olduğu için bir süre erteleme kararı aldık ama eninde sonunda gelecek
Ne zaman yayınlanırsa yayınlansın büyük ilgi görecek bir format bence.Forum çok yoğun olduğu için bir süre erteleme kararı aldık ama eninde sonunda gelecek
İsveç yemek anlayışı İrlandaya benziyormu bataklıktan tereyağ yapan varmı hayvanların kanları ayıklanıyor mu İrlandada ayıklanmıyor @Dosi @Tolstoyevski @CervantesSadık katılımcımız ve seyircimiz olarak senden beklentim yüksek
Direk 2021 kapsamalı olsun diye Ekim/Kasım gibiPeki 'En'ler ne zaman? @Dosi
Sivasspor yaktı beni yine yine aynı skor 2-1 ben 2-2 kaybediyor ya 2-1 kazanıyor yada 2-1 kaybediyor @DosiDirek 2021 kapsamalı olsun diye Ekim/Kasım gibi
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.@Tolstoyevski artık kanalın %49'u senin 🤝 @Yakamoz-Asi
Dün 50 istiyorum diyordun%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.
51’e 49 iyidir, fazlası güç zehirlenmesine yol açabilir bende çünkü ama bu haliyle sen kontrol edersin beni.Dün 50 istiyorum diyordunfazlasını isteme hissenin
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.
Tols bırak bu palavraları..Dün 50 istiyorum diyordunfazlasını isteme hissenin
@Tolstoyevski artık kanalın %49'u senin 🤝 @Yakamoz-Asi
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.
Sana özel vip kartı veriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz yerlerde %70 indirime sahip olacaksın
Sana özel vip kartı veriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz yerlerde %70 indirime sahip olacaksın
Bugün 5.000 TL ala alacaksın zaten bölümde vereceğin katkı içinKâr payı olsa iyiydi de neyse bu da güzelmiş.teşekkürler
Bugün 5.000 TL ala alacaksın zaten bölümde vereceğin katkı için
Yazın çok fazla yoğunluk olunca başlamadı bir türlüOkey turnuvası yapılacaktı, ne oldu? 😱
@Dosi ye ne olduSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır .@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
Tekliflerinizi açık artırma usulü bu başlık altından verebilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?