- Reaksiyon puanı
- 17,429
- Puanı
- 1,061
2 ay önce açmıştımTanıtım konusunu açsana![]()
https://fav10.net/forum/threads/cehennemden-kaçış-yakında-fav10da.270492/
2 ay önce açmıştımTanıtım konusunu açsana![]()
Bakıyorum şimdi
Yeni dizimiz "Cehennemden Kaçış" ilk bölümüyle Cumartesi saat 20'de Tivi10'da!
@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @Aserat @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Dizilerin yayınlanmadan bitiyor yarışmalar 2.haftayı görmüyorYakında yeni logomuz, yeni projelerimiz ve iddialı transferlerimiz ile dönüyoruz![]()
Kanal D gibi yeniden yapılanma kararı aldık artık eskisinden daha fazla reyting getiren projelere odaklanacağızDizilerin yayınlanmadan bitiyor yarışmalar 2.haftayı görmüyor![]()
![]()
![]()
Aaa iyi bakalım destek veririz ayollKanal D gibi yeniden yapılanma kararı aldık artık eskisinden daha fazla reyting getiren projelere odaklanacağız![]()
Tivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda![]()
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Aserat @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş
Gebermemişmiydi bu kanalTivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda![]()
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Aserat @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş
Diğer kanalları ortadan kaldırmak için yeniden geliyoruzGebermemişmiydi bu kanal![]()
![]()
![]()
Tanıtımı yayınlanırkan yayından kalkar yineDiğer kanalları ortadan kaldırmak için yeniden geliyoruz![]()
Fragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.Tivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda![]()
Bunun için artık kanalımızdaki projelerin tamamını ben yapmayacağım, bazı projeler için iddialı sunuculara teklif götürmeyi düşünüyorumFragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.![]()
Bu sefer yayından kalkmaması için elimden geleni yapacağımTanıtımı yayınlanırkan yayından kalkar yine![]()
![]()
![]()
Bunun için artık kanalımızdaki projelerin tamamını ben yapmayacağım, bazı projeler için iddialı sunuculara teklif götürmeyi düşünüyorum
Bu sefer yayından kalkmaması için elimden geleni yapacağım![]()
![]()
Patron çalısan uyumu @AseratFragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.![]()
@serhatt ile senin kapışacağın bir yer daha vardı ama videoyu baştan düzenlediğim için orası kayboldu