- Reaksiyon puanı
- 16,927
- Puanı
- 1,061
2 ay önce açmıştımTanıtım konusunu açsana
https://fav10.net/forum/threads/cehennemden-kaçış-yakında-fav10da.270492/
2 ay önce açmıştımTanıtım konusunu açsana
Bakıyorum şimdi
Yeni dizimiz "Cehennemden Kaçış" ilk bölümüyle Cumartesi saat 20'de Tivi10'da!
@Çiğdem- @xBUGRAx @denizz19 @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Dosi @Yiğitt @EnveR @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @dizi kolik @Billy Kane @Aserat @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @Tolstoyevski @YıldırıM
Dizilerin yayınlanmadan bitiyor yarışmalar 2.haftayı görmüyorYakında yeni logomuz, yeni projelerimiz ve iddialı transferlerimiz ile dönüyoruz
Kanal D gibi yeniden yapılanma kararı aldık artık eskisinden daha fazla reyting getiren projelere odaklanacağızDizilerin yayınlanmadan bitiyor yarışmalar 2.haftayı görmüyor
Aaa iyi bakalım destek veririz ayollKanal D gibi yeniden yapılanma kararı aldık artık eskisinden daha fazla reyting getiren projelere odaklanacağız
Tivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Aserat @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş
Gebermemişmiydi bu kanalTivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Aserat @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş
Diğer kanalları ortadan kaldırmak için yeniden geliyoruzGebermemişmiydi bu kanal
Tanıtımı yayınlanırkan yayından kalkar yineDiğer kanalları ortadan kaldırmak için yeniden geliyoruz
Fragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.Tivi10 yeni sezon tanıtım fragmanı yarın 22:10'da bu konuda
Bunun için artık kanalımızdaki projelerin tamamını ben yapmayacağım, bazı projeler için iddialı sunuculara teklif götürmeyi düşünüyorumFragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.
Bu sefer yayından kalkmaması için elimden geleni yapacağımTanıtımı yayınlanırkan yayından kalkar yine
Bunun için artık kanalımızdaki projelerin tamamını ben yapmayacağım, bazı projeler için iddialı sunuculara teklif götürmeyi düşünüyorum
Bu sefer yayından kalkmaması için elimden geleni yapacağım
Patron çalısan uyumu @AseratFragman yayınlanır fragmandaki işler yayınlanmaz o yüzden pek umudum yok.
0:20 Kanal tanıtımına benim haberim olmadan beni getirmişsin @xemrexxx
@serhatt ile senin kapışacağın bir yer daha vardı ama videoyu baştan düzenlediğim için orası kayboldu Birkaç güne bunun daha uzunu gelecek
@serhatt la bir olur programını basarız oklavamızla Zaten senin durumun iyi görünmüyor basına gelecek var yine0:20 Kanal tanıtımına benim haberim olmadan beni getirmişsin @xemrexxx