evet sihirli annem sabrinanın uyarlaması televizyonda yazamazsın öyle sahneler exxendede zor @serhattAaa hiç bilmiyordum, hala devam ediyor mu?
Bunu bilmiyordum.evet sihirli annem sabrinanın uyarlaması televizyonda yazamazsın öyle sahneler exxendede zor @serhatt
Çok heyecanlı.Sihirli kız 153.Bölüm Fragmanı 3
Gecenin kilisesi görünür ve Gizli sanatlar akademisi Şimşeklerle beraber ortaya çıkar Taht görünür Karanlıklar lordu görünür Ve dünya ilk hedef Türkiye’yi alt üst edeceğim İstanbul’dan başlatıcam Hande ve kopyaları görev sizde İstanbul bekle bizi Sihirli kız 12.Sezonuyla Yakında Yenisuda @Dosi @xdragxx @serhatt @Tolstoyevski @Doğan @Angelica @HeisenBerg @slhttnmtl
@Emre Ozansoy
@The_Erinch
Merakla bekliyorumSihirli kız 153.Bölüm Fragmanı 3
Gecenin kilisesi görünür ve Gizli sanatlar akademisi Şimşeklerle beraber ortaya çıkar Taht görünür Karanlıklar lordu görünür Ve dünya ilk hedef Türkiye’yi alt üst edeceğim İstanbul’dan başlatıcam Hande ve kopyaları görev sizde İstanbul bekle bizi Sihirli kız 12.Sezonuyla Yakında Yenisuda @Dosi @xdragxx @serhatt @Tolstoyevski @Doğan @Angelica @HeisenBerg @slhttnmtl
@Emre Ozansoy
@The_Erinch
Harika bir tanıtım.Sihirli Kız Kötü karakter Tanıtım fragmanı
Karanlıklar lordu bana bulaşan yanar ben Şeytanın kendisiyim
Hande emrim şu Aykutu kendine aşık et Sihirli Kız yeni sezonuyla Yakında Yenisuda @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Özgür @xdragxx @slhttnmtl
Dodonun kuzeni Hande ile çalışıyor karanlıklar lordu ben bu virüs varken dünyayı 40 yıl ileri alacağım belki almam birde dünyanın sular altında kalması vardı Pakize bunları yaptı Sihirli annem 2011 de @serhattHarika bir tanıtım.
Dehşet verici.Dodonun kuzeni Hande ile çalışıyor karanlıklar lordu ben bu virüs varken dünyayı 40 yıl ileri alacağım belki almam birde dünyanın sular altında kalması vardı Pakize bunları yaptı Sihirli annem 2011 de @serhatt
Sihirli Kız Kötü karakter Tanıtım fragmanı
Karanlıklar lordu bana bulaşan yanar ben Şeytanın kendisiyim
Hande emrim şu Aykutu kendine aşık et Sihirli Kız yeni sezonuyla Yakında Yenisuda @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Özgür @xdragxx @slhttnmtl
Sihirli annem 2011 hafta içi her günkü bölümlerinin uyarlaması 153+40 bölüm @StaranTanıtım çok iyi olmuş, ondan.
Aaaa, bilmiyordum.Sihirli annem 2011 hafta içi her günkü bölümlerinin uyarlaması 153+40 bölüm