Aaa kızı da mı var o nereden çıktı?Neden facia olurdu Dodonun kuzeninin adı Hande kızıda var @serhatt
Aaa kızı da mı var o nereden çıktı?Neden facia olurdu Dodonun kuzeninin adı Hande kızıda var @serhatt
Geriye gitmesi iyi olmuş gibi.Denklem Problemi 2.Sezonuyla Yakında Yenisuda
Zaman geriye gidiyor Lidyalılar parayı bulabilecek mi yoksa engellenip Dünya nasıl bir kaosa sürüklenecek @slhttnmtl @Dosi @Emre Ozansoy @xdragxx @Tolstoyevski @serhatt
Lidyalılar mı 😱Denklem Problemi 2.Sezonuyla Yakında Yenisuda
Zaman geriye gidiyor Lidyalılar parayı bulabilecek mi yoksa engellenip Dünya nasıl bir kaosa sürüklenecek @slhttnmtl @Dosi @Emre Ozansoy @xdragxx @Tolstoyevski @serhatt @Angelica @Tolstoyevski
Lidyalılar zamanında virüs ne arasın? 😱Önlem olarak virüsü yok sayamam
Bunu Exxendeki sihirli annemde gördüm Dudu zamanı Lidyalılardan mı başlatsam mı demişLidyalılar mı 😱
Orası süpriz olsun bu bir sihir kanunu Amerikan dizisinde gördümLidyalılar zamanında virüs ne arasın? 😱
Merak ettim.Bunu Exxendeki sihirli annemde gördüm Dudu zamanı Lidyalılardan mı başlatsam mı demiş
------
Orası süpriz olsun bu bir sihir kanunu Amerikan dizisinde gördüm
Aa şaşırmış onlar daBunu Exxendeki sihirli annemde gördüm Dudu zamanı Lidyalılardan mı başlatsam mı demiş
------
Orası süpriz olsun bu bir sihir kanunu Amerikan dizisinde gördüm
neden şaşırmışlarAa şaşırmış onlar da
E Dudu zamanı Lidyalılar'dan başlatıcam demii ya ondanneden şaşırmışlar
Yeni karakter Aşkın Tarifi'nden mi16.Sezonda Görüşmek üzere Fragman
Halkın Polisi yeni sezonuna yeni karakter Dr.Aşk ekip Halkın Polisi 16. sezona çok kanlı başlayacak
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @slhttnmtl
Evet @slhttnmtlYeni karakter Aşkın Tarifi'nden mi
Ay hiç sevmedim o adamı ya.16.Sezonda Görüşmek üzere Fragman
Halkın Polisi yeni sezonuna yeni karakter Dr.Aşk ekip Halkın Polisi 16. sezona çok kanlı başlayacak
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @slhttnmtl
Aycan konusu hariç işleyemem forumda yok siber güvenlik şirketi tehlikeli konular @Emre OzansoyAy hiç sevmedim o adamı ya.