Anlamadım.Ana caddelere son iki gün kaldı polis rozeti görünüyor @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @haluk792
5.tanıtım fragmanıAnlamadım.
Haa, güzelmiş. Ne zaman yayınlayacaktın bölümü? 13 Mart mıydı?5.tanıtım fragmanı
11 mart perşembe günü @Emre OzansoyHaa, güzelmiş. Ne zaman yayınlayacaktın bölümü? 13 Mart mıydı?
Yeni sezonu merakla bekliyoruz canım.Sihirli kız sorularla biten sezon finalinden sonra 12.sezonuyla Yakında Yenisuda Dodo bekle beni ben geliyorum
kuzenin taklitçidir ismi sürekli kılık değiştirip kaçmıştır periliçeden ismi Handedir vişneye ne olacak mandalinin annesi firuze ölecekmi vişnenin gerçek babası ölecekmi vişnenin gerçek annesi ne yapacak @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Gerekli24
çok heyecanlı olacak 12. sezon belli merakla bekliyor olacağımSihirli kız sorularla biten sezon finalinden sonra 12.sezonuyla Yakında Yenisuda Dodo bekle beni ben geliyorum
kuzenin taklitçidir ismi sürekli kılık değiştirip kaçmıştır periliçeden ismi Handedir vişneye ne olacak mandalinin annesi firuze ölecekmi vişnenin gerçek babası ölecekmi vişnenin gerçek annesi ne yapacak @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Gerekli24
Bekliyoruz merakla.Sihirli kız sorularla biten sezon finalinden sonra 12.sezonuyla Yakında Yenisuda Dodo bekle beni ben geliyorum
Bir kuzeni eksikti...Dodo'nun kuzeni geliyor Aykuta saplantılı bir şekilde aşık oluyor ve cadıliçe olarak şahikanın görevlendirdiği Hande @Dosi @serhatt @xdragxx @Angelica @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Doğan @Tolstoyevski
SİHİRLİ KIZ 153.Bölüm Fragmanı
Dodo'nun kuzeni geliyor Aykuta saplantılı bir şekilde aşık oluyor ve cadıliçe olarak şahikanın görevlendirdiği Hande @Dosi @serhatt @xdragxx @Angelica @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Doğan @Tolstoyevski
Pakize vardıyla hafta içi hergünkü bölümlerde onun uyarlamasına geçtik denklem problemine çevirmemek için diziyi uğraşıyorum @Emre OzansoyBir kuzeni eksikti...
Pakize'yi sevmiyorum.Pakize vardıyla hafta içi hergünkü bölümlerde onun uyarlamasına geçtik denklem problemine çevirmemek için diziyi uğraşıyorum @Emre Ozansoy
Sihirli annemin uyarlamasıyla bu sıfırdan başlatınca böyle oldu senin oynadın rol eda rolü ama ismini melek olarak yaptım @AngelicaHalammı bir halam eksikti zaten
Bende Sihirli annemi sıfırdan başlattım Sihirli kız olarak @Emre OzansoyPakize'yi sevmiyorum.
Sihirli annemin uyarlamasıyla bu sıfırdan başlatınca böyle oldu senin oynadın rol eda rolü ama ismini melek olarak yaptım @Angelica
------
Bende Sihirli annemi sıfırdan başlattım Sihirli kız olarak @Emre Ozansoy