YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

Ana caddeler yedi yıl sonra yeni kadrosuyla geri dönüyor tam bittiği tarihte yeniden başlıyor
Ana caddeler kendi gününde kendi saatinde 11 Mart perşembe günü yenisuda @Dosi @haluk792
Seliha ve ekibi tekrar geliyoruz adalet için hazırmısınız Spor şube özel ekibi olarak

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sihirli kız sorularla biten sezon finalinden sonra 12.sezonuyla Yakında Yenisuda Dodo bekle beni ben geliyorum
kuzenin taklitçidir ismi sürekli kılık değiştirip kaçmıştır periliçeden ismi Handedir vişneye ne olacak mandalinin annesi firuze ölecekmi vişnenin gerçek babası ölecekmi vişnenin gerçek annesi ne yapacak @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Gerekli24

Sihirli kız sorularla biten sezon finalinden sonra 12.sezonuyla Yakında Yenisuda Dodo bekle beni ben geliyorum
kuzenin taklitçidir ismi sürekli kılık değiştirip kaçmıştır periliçeden ismi Handedir vişneye ne olacak mandalinin annesi firuze ölecekmi vişnenin gerçek babası ölecekmi vişnenin gerçek annesi ne yapacak @slhttnmtl @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica @Gerekli24
Yeni sezonu merakla bekliyoruz canım.

çok heyecanlı olacak 12. sezon belli merakla bekliyor olacağım

• Beğendim
Reactions: Angelica