İyi sorun olmamasına sevindim.20 bölüm yazdım fantastikte ara zamanı demek
İyi sorun olmamasına sevindim.20 bölüm yazdım fantastikte ara zamanı demek
hadi bakamDenklem Problemi
1.Bölüm fragmanı
Bir Perinin üvey kızı öyle bir oyuna geliyor ki
Büyük bir sıkıntıya sebep oluyor
Denklem problemi fantastik heyecanlı gerilim dolu macera Yarın Saat 19 da Yenisuda @Dosi @serhatt @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Doğan @Staran @haluk792
tek konuyla gitmez diye düşünüp senaryoda değişikliğe gittimhadi bakam
iyi yaptın bakamtek konuyla gitmez diye düşünüp senaryoda değişikliğe gittim
halkın polisindede bir senaryo değişikliğine gidebilirimiyi yaptın bakam
HAYIRLSI OLSUNhalkın polisindede bir senaryo değişikliğine gidebilirim
Bekliyorum.Halkın Polisi Yılbaşı Özel bölümünde ortalık yangın yeri gibi karışıyor virüsleri yaymak isteyen bir çete hastahanelere talip oluyor bütün hastahaneleri yıkıp hastahanesiz bir şehre çevirmek istanbulu hatta ardından bütün türkiyeyi adamın derdi her yere şato yapmak bazılarıda okulları yıkıp stad yapmak bir futbol takımı kurmak istiyormuş korona canavar futbol kulübü
Halkın Polisi 28 Aralık Pazartesi günü Yenisuda
@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Gerekli24
Halkın Polisi Yılbaşı Özel bölümünde ortalık yangın yeri gibi karışıyor virüsleri yaymak isteyen bir çete hastahanelere talip oluyor bütün hastahaneleri yıkıp hastahanesiz bir şehre çevirmek istanbulu hatta ardından bütün türkiyeyi adamın derdi her yere şato yapmak bazılarıda okulları yıkıp stad yapmak bir futbol takımı kurmak istiyormuş korona canavar futbol kulübü
Halkın Polisi 28 Aralık Pazartesi günü Yenisuda
@Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Gerekli24
Ana caddeler 7 yıl aradan sonra geri dönüyor yeni kadrosuyla 7 yıl önce sezon finaliyle yarıda kalan dizi yeniden başlıyor Ana caddeler bomba gibi bölümleriyle 7 yıl sonra geri dönüyor Yakında Yenisuda @Dosi @Angelica @Doğan @Gerekli24 @haluk792 @Emre Ozansoy @The_Erinch
bu benim final yapamadığım dizi 7 yıl öncemerakla bekliyorum
Macera şehrin Ana caddelerinde 7 yıl sonra yeniden Başlıyor Yakında Yenisuda @Dosi @Angelica @haluk792 @Dosi @Angelica @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @slhttnmtl