Kızarım çünkü tam iş bağlamanın ortasındayız etik olmaz.Kızmayacaksan açarım
Kızarım çünkü tam iş bağlamanın ortasındayız etik olmaz.Kızmayacaksan açarım
ben bir kere yarışmayla uğraştım yıldızlar yarışıyor o da 5 bölüm yayınlandı @AseratKızarım çünkü tam iş bağlamanın ortasındayız etik olmaz.
Ne alak ilk bana demişti zatenKızarım çünkü tam iş bağlamanın ortasındayız etik olmaz.
Açacaksan ilk sözüm sana ya Zaten bundan önce de projeler hakkında konuşmuştuk Aserat kırılmaz banaNe alak ilk bana demişti zaten
İyi tamam sen al @xdragxx ile anlaş. Ben kanal açıyorum yinede. Kendi projelerimle devam ederim.
En Favori Güzel i başlatayım sonra kanal başvurumu yaparım
Güçlerimizi birleştirelim diyorum ne ayrı kanalı. Korona döneminde yeni kanal açılmaz gel sen bize.Ne alak ilk bana demişti zaten
İyi tamam sen al @xdragxx ile anlaş. Ben kanal açıyorum yinede. Kendi projelerimle devam ederim.
En Favori Güzel i başlatayım sonra kanal başvurumu yaparım
Kırılırım ama ikiniz de gelin istiyorum ben.Açacaksan ilk sözüm sana ya Zaten bundan önce de projeler hakkında konuşmuştuk Aserat kırılmaz bana
Kırılma ya Rekabet her zaman iyidir ilk teklifim Dosiyeydi hem de bundan daha önceKırılırım ama ikiniz de gelin istiyorum ben.
Dur ben Dosi'yi ikna etmeye çalışayım acele etme.Kırılma ya Rekabet her zaman iyidir ilk teklifim Dosiyeydi hem de bundan daha önce
O zaman sen Dosi'yi kanalına alırsan ben de senin kanalına yazacam diziyi Ama Dosi kanal açacam derse ilk sözüm onaydı soriDur ben Dosi'yi ikna etmeye çalışayım acele etme.
Açacaksan ilk sözüm sana ya Zaten bundan önce de projeler hakkında konuşmuştuk Aserat kırılmaz bana
Bu forumda hep kendi yoluma gitmeyi seçtim. Yine öyle yapacağım. Siz ikiniz olayı tatlıya bağlayın ben de tatlı rekabet olacağı için kendime kesinlikle kanal açacağım. İyi bir isim ve slogan işine gireyim. Aha ismi buldum bileGüçlerimizi birleştirelim diyorum ne ayrı kanalı. Korona döneminde yeni kanal açılmaz gel sen bize.
Bu forumda hep kendi yoluma gitmeyi seçtim. Yine öyle yapacağım. Siz ikiniz olayı tatlıya bağlayın ben de tatlı rekabet olacağı için kendime kesinlikle kanal açacağım. İyi bir isim ve slogan işine gireyim. Aha ismi buldum bile
Of tamam ne haliniz varsa görün kırk yolda bir bir şey rica ettik.ssÜzgünüm @Aserat artık başka projelere
Sihirli kızın fragmanını koyuyorum
Eyvahlar olsun.Sihirli kızın fragmanını koyuyorum
Büyük tehdit geliyor periler içinlilith karakteriyle @sokak sanati dizide 4 haziran perşembe günü @Dosi @Çiğdem @serhatt @Angelica
Sihirli kızın fragmanını koyuyorum
Büyük tehdit geliyor periler içinlilith karakteriyle @sokak sanati dizide 4 haziran perşembe günü @Dosi @Çiğdem @serhatt @Angelica