İlginç olacak deseneHalkın Polisinde değişiklikler bu avukat farklı operasyona giren bir avukat @Dosi @Emre Ozansoy @slhttnmtl @The_Erinch @Angelica
çok ilginç bir yeni sezon olacak halkın polisinde Yarın saat 20 de @Dosiİlginç olacak desene
Hikayeyi başından beri takip etmediğim için yazdığın bölümlere göz atıyorum ama bir şey anlayamıyorum pek. Ama hikayelerin güzel.@Dosi Aylini güney kıbrısa yolladım Arka sokaklardan çıktı diye 310.bölümde her şeyini kaybetti polisliğini evliliğini @Emre Ozansoy @Dosi çok dram yazarım bazen
310.bölümdeydi zaten bilgisayardan yazamıyorum telefondan yazıyorum çünkü uygun mouse yokHikayeyi başından beri takip etmediğim için yazdığın bölümlere göz atıyorum ama bir şey anlayamıyorum pek. Ama hikayelerin güzel.
Telefondan zor olmuyor mu? 😱310.bölümdeydi zaten bilgisayardan yazamıyorum telefondan yazıyorum çünkü uygun mouse yok
mecburen telefon bilgisayarı başka virüs çıkmadan önce başka ülkeden aldımTelefondan zor olmuyor mu? 😱
kaç senesindde yazmaya başladınmHalkın Polisi 350.Bölüme Doğru gidiyor
Gezegen kontrol çetesine bulaşan Ali Ozan müdür ve ekibine düşman üstüne düşman beğendiriyor
Halkın Polisi Heyecan Aksiyon gerilim tehlike korku entrika ve macera dolu bölümleriyle Salı günleri Yenisuda
@Dosi @12.Adam @Gerekli24 @Tolstoyevski @doan56 @slhttnmtl @syfllhx @STARAN @Yiğitt @Angelica @serhatt
2013 @doan56kaç senesindde yazmaya başladınm
Hayırlı olsun ..Halkın Polisi 350.Bölüme Doğru gidiyor
Gezegen kontrol çetesine bulaşan Ali Ozan müdür ve ekibine düşman üstüne düşman beğendiriyor
Halkın Polisi Heyecan Aksiyon gerilim tehlike korku entrika ve macera dolu bölümleriyle Salı günleri Yenisuda
@Dosi @12.Adam @Gerekli24 @Tolstoyevski @doan56 @slhttnmtl @syfllhx @STARAN @Yiğitt @Angelica @serhatt
Halkın Polisi 347.Bölümüyle Yarın Yenisuda
Ekip fesatlık yapan çetenin peşinde
@Angelica @STARAN
@doan56 @serhatt
@Dosi
@Emre Ozansoy
@The_Erinch
@slhttnmtl