Congratulations.
Congratulations.
Haydaaa beni iyice şakacı yaptın konusunu bile açıyorum 5-10 dakikayaSen ciddi ciddi beni düşündün yani
Ben açarımda @Aserat köpürecek gibi hissediyorum
Ama olabilir. Biraz düşüneceğim. Sen pompye yaz. Reyting için destekte bulunurum
Yorum ve harika atmalar reyting getirisi![]()
Kendisine sürekli teklif yapmama rağmen beni asla ciddiye almaması.ss Ne hali varsa görsün diyorum.ssSen ciddi ciddi beni düşündün yani
Ben açarımda @Aserat köpürecek gibi hissediyorum
Ama olabilir. Biraz düşüneceğim. Sen pompye yaz. Reyting için destekte bulunurum
Yorum ve harika atmalar reyting getirisi![]()
Komedi dizisi alır mısınız sanmamKendisine sürekli teklif yapmama rağmen beni asla ciddiye almaması.ss Ne hali varsa görsün diyorum.ss
Yoo alırım hiç detay vermiyorsun ki.Komedi dizisi alır mısınız sanmam![]()
Birazdan konuyu açıyorum beğenirsen anlaşırızYoo alırım hiç detay vermiyorsun ki.Aksine komedi en sevdiğim tür ciddi söylüyorum.
![]()
Önceden detayları konuşalım kanal işi olunca onunla birlikte aç.Birazdan konuyu açıyorum beğenirsen anlaşırız![]()
O zaman ilk sana atarım tanıtımı özeldenÖnceden detayları konuşalım kanal işi olunca onunla birlikte aç.Ben gerçekten açığım başka dizilere ve benim bizzat yaptığım programlar dışında reyting takıntım yoktur.
![]()
Yahu ne bu acele. Haziranı bekleyinBirazdan konuyu açıyorum beğenirsen anlaşırız![]()
Sadece tanıtım ilham geldi sonra vazgeçerimYahu ne bu acele. Haziranı bekleyin![]()
Benim kanalda başkalarının dizisi pek olmayınca belki almıyordur diye düşünmüş olabilirsin ama yapan yok ki. Yapanlar da hep kanal sahipleri o yüzden dış yapımları çok isterim kanalda.O zaman ilk sana atarım tanıtımı özeldenBeğenirsem senin kanalının etiketiyle açarım.
![]()
Dosi'ye sorup pompynın sayfasında Aserat ile anlaşmak? 😱O zaman ilk sana atarım tanıtımı özeldenBeğenirsem senin kanalının etiketiyle açarım.
![]()
Kanal açacam diyorsan ilk teklifim sana gelmişti zaten düşünmek için 5 dakika sana Aserat anlar beniDosi'ye sorup pompynın sayfasında Aserat ile anlaşmak? 😱
Neyse vazgeçtim bende fikirden
Evet çünkü projelerin eTV'de.Dosi'ye sorup pompynın sayfasında Aserat ile anlaşmak? 😱
Neyse vazgeçtim bende fikirden
Açmayacağım diyor ya zorla mı açtıracaksınız.Kanal açacam diyorsan ilk teklifim sana gelmişti zaten düşünmek için 5 dakika sana Aserat anlar beni![]()
Kızmayacaksan açarımAçmayacağım diyor ya zorla mı açtıracaksınız.![]()