@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre varAy beni kim kaçırıyor çıksın ortaya artık merak ettim
@MasacRE- @Doğu
@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre varAy beni kim kaçırıyor çıksın ortaya artık merak ettim
@DarkLegenD kaçırmış yanındakiler doğu var @Masacre var
yani rol borcum vardı gitmeden önce böyle rol uygun gördümNeee Erosumm senmisin beni kaçırann @DarkLegenD
sana böyle bir rol verdim beğendinmi @XanTier senin baban @DarkLegenD nasıl rolİftira, inanma.
İftira, inanma.
Kötü karakterleri severim ve olmak isterim. Beğendim. Ruhumda var zaten kötülük.ama verdiğim rol nasıl @DarkLegenD
Tehrike den kurtuluruz inş sürekli tehrikedeyiz @gözlemciSihirli Hayatlar Sezon Finalinin konusu
Üçü bir arada tehlikesi Harun müdür ve ekibi ve Çiğdem tehlikede Fırtına önce sessizlik büyük tehlike içten sessizce geliyor Uzaylılar yam yamlar canavarlar ve dodo 4 ü bir arada felaket Sihirli hayatlar tehlike dolu sezon finali bölümüyle Kanal Yenisuda @Çiğdem- @Dosi @Harunnn60
@S.G.A.T.
Yine başınıza bir felaket gelecek hadi hayırlısıTehrike den kurtuluruz inş sürekli tehrikedeyiz @gözlemci
Yine dayanamadın cnm Reytingler biraz bocalayınca ,Halkın Polisi sahalara geri dönüyor tekrar @Harunnn60 @gözlemciKızların dünyası 4.Bölümüyle ara veriyor Tek Dizi Halkın Polisiyle devam edicem Halkın Polisi Yılbaşı özel bölümü 31 Aralık @Çiğdem-
Halkın Polisi 9.sezonuyla cuma Kanal Yenisuda
@Harunnn60 @Doğu @mrt-06 @XanTier
4.bölümde sezon finali Kızların dünyasıYine dayanamadın cnm Reytingler biraz bocalayınca ,Halkın Polisi sahalara geri dönüyor tekrar @Harunnn60 @gözlemci
@Harunnn60 Aaşk dizisi diyor , yapıyorsun bakmıyor . Ondan sonra pompy bomba patlatıyor diyorlar ayoll4.bölümde sezon finali Kızların dünyası
doğru konu değişik Hayal cinayetleri @Çiğdem-@Harunnn60 Aaşk dizisi diyor , yapıyorsun bakmıyor . Ondan sonra pompy bomba patlatıyor diyorlar ayoll