aaa @emree-29 geçmiş olsunKanal boş kalmasın @emree-29 bir dizi tutturdu hastalandı
@MayısKralı küçük tatlı yalancılar boşta @mrt-06 şutlamış
aaa @emree-29 geçmiş olsunKanal boş kalmasın @emree-29 bir dizi tutturdu hastalandı
Allah korusun Sen şu music survivoru Aralıka kadar bitirmeye çalış şu benim kanalımda şu diziyi yayınlarsan ara verebilirim
bu ayın sonuna bitecek cnmAllah korusun Sen şu music survivoru Aralıka kadar bitirmeye çalış şu benim kanalımda şu diziyi yayınlarsan ara verebilirim
@Çiğdem-
Yok cnm atacanada dizi yazacam sanada aralıktan sonra ama haftalık yazarım ben galiba önceden stok etmiyorum pekKasımın sonunda Selena uyarlama dizini stoklamaya başladınmı @Çiğdem-
Benim selena uyarlamam vardı 8.bölüm final olmuştu ordan devamını uydurabilirsinYok cnm atacanada dizi yazacam sanada aralıktan sonra ama haftalık yazarım ben galiba önceden stok etmiyorum pek
onu hatırlamıyorumBenim selena uyarlamam vardı 8.bölüm final olmuştu ordan devamını uydurabilirsin
SAğol abla hastayım dediğim tükenmişlik sendromu galiba yorgunluk çöktü bayasen dinlenmene bak bölümü yayınlarsın tekrardan geçmiş olsun ıhlamur iç bol bol
aa daha yaşınız kaç başınız kaç ayoll enerjiniz düşüyor bu yaşta bakın bana biraz örnek alınSAğol abla hastayım dediğim tükenmişlik sendromu galiba yorgunluk çöktü baya
16'ma girdimaa daha yaşınız kaç başınız kaç ayoll enerjiniz düşüyor bu yaşta bakın bana biraz örnek alın
daha gençsin maşşllah enerjin çok yüksek olmalı ama hava değişimlerinden dolayı kırgınlık oluştu sanırım sende16'ma girdim
Olabilirdaha gençsin maşşllah enerjin çok yüksek olmalı ama hava değişimlerinden dolayı kırgınlık oluştu sanırım sende
Bekliypruz merakla göndermeni
@vadikızı nı kaçıran uzaylı belli oluyor @DarkLegenD ortaya çıkıyor size düşman yollayacak Düşman Merkez binası olur @Çiğdem-Bekliypruz merakla göndermeni
@vadikızı nı kaçıran uzaylı belli oluyor @DarkLegenD ortaya çıkıyor size düşman yollayacak Düşman Merkez binası olur @Çiğdem-