YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

Eski finalsiz sihirli annem geri dönüyor tam 108 bölüm 9 sezon 10.sezonuyla geliyor forumda yenisuda yeni ismi periler diyarı yakında yenisuda ateşler çıkıyor kazan görünür ve manzara ingilterede londra ve istanbul görünür şimşek çakar istanbuılda gökyüzünde garip bir olay gözütür mezarlık görünür şimşek çakar tacinin mezarı görünür hayvan mezarlığına gömülmüştür bir insan köpek olarak öldüğü için tacinin mezarından bir kağıt çıkar periler diyarı yakında yenisuda hazırlanın yeniliğe @Dosi @12.Adam @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @Dosi

• Beğendim
Reactions: STAR
Sihirli annemi eski kadrosuyla düşünüp yazarken ben bittim periler diyarı yakında Yenisuda @Gerekli24 @Emre Ozansoy @serhatt @xdragxx @Tolstoyevski @Angelica @xdragxx
------

Periler diyarı 109.Bölümüyle Yakında Yenisuda
Dudu Londra işine çok sinirlendi Yavuz’un Londra’ya taşınmasına eski Dudu geri mi dönecek
Pakizenin Çin’deki kopyası rahat durmamış Faruk’u elinden alan Çinli diye bütün Çin’e felaket getirmek ister o da bir anda dünyaya yayılır sinovac ı bile sihirleyen Pakizenin kopyaları Çin bu işte zor duruma düşer
Pera’ya görücü gelir Pakize görücü usulü ister Pera karşıdır
Periler Diyarı 10.Sezonunun ilk Bölümüyle Yenisuda @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @12.Adam @Emre Ozansoy @serhatt @Tolstoyevski @Angelica @12.Adam @slhttnmtl

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
  • Beğendim
Reactions: Dosi