Hiç bu kadarını düşünmemiştimBetüşün kızına neden öyle bir güç geldi görünmezleri ve geleceği gören bir periydi @slhttnmtl
Hiç bu kadarını düşünmemiştimBetüşün kızına neden öyle bir güç geldi görünmezleri ve geleceği gören bir periydi @slhttnmtl
Gamze Özer bu kadar olayı nasıl çözecek birde Londra’da olacak dizide @slhttnmtl @Emre Ozansoy @DosiHiç bu kadarını düşünmemiştim
Biraz zor olacak Çilek’i geri getirmek ve zeytin ve Firuzeyi geri getirmek çok zor olacak @Emre Ozansoy
Evet, baya bir zor olacak senin için @pompyBiraz zor olacak Çilek’i geri getirmek ve zeytin ve Firuzeyi geri getirmek çok zor olacak @Emre Ozansoy
Çilek’in gerçek annesi Kahin Peri @Emre OzansoyKim @pompy, dizide bahsetmemişlerdi.
Betüşün kızı neden geleceği görebiliyor ve görünmezleri @Emre Ozansoy Betüşler bilmiyor sesleri benziyor @Emre OzansoyDizide dediler mi öyle bir şey? 😱
Ben zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu @pompyBetüşün kızı neden geleceği görebiliyor ve görünmezleri @Emre Ozansoy Betüşler bilmiyor sesleri benziyor @Emre Ozansoy
Ben öyle düşünüyorum böylesi daha mantıklı olur ve çok benziyorlar @Emre OzansoyBen zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu @pompy
@EmreCan eski kadrosuyla ben neyi hesaplayamadıklarını göstereceğim @Doğan
------
@Emre Ozansoy gerçekten bu sihirli annem çok maliyetli olacak londra var @Emre Ozansoy @EmreCan
------
@Angelica 3 bölüm stokladım konuya gelemedim daha