Ne o eksik şey?Bir kanalın olmazsa olmazın olan şey burada eksik @Aserat
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.Neden etv? İsimin baş harfi mi
Hayır neden kanalın ismi harf temalı demek istemiştimNe o eksik şey?
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.
Talk-showNe o eksik şey?
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.
Bilmem öyle yapmak istedim.Hayır neden kanalın ismi harf temalı demek istemiştim
Evet reytinglere damga vuracağız inşallah.Hayirli olsun saglam projeleri kapmissin @Aserat
Benim bir sohbet programım vardı önceden onu diriltebilirim belki.Talk-show
Hayirli olsun saglam projeleri kapmissin @Aserat
Teşekkürler. Göreceğiz bakalım ne kadar hayırlı olup olmayacağını.
MS ve DS karşısında şansınız yok.Yıldızlar Yarışıyor reytinglerde zirveyi kapacak Aslı Enver'de olacak o kadroda
İstersen yardımcı olabilirim 😉Bilmem öyle yapmak istedim.
Evet reytinglere damga vuracağız inşallah.
Benim bir sohbet programım vardı önceden onu diriltebilirim belki.
Hayırlı olsun bakalım, size bol kazançlar, bol reytingler dilerim.Yarışmalarımın haklarını yüklü bir miktara sattım buraya çocuklar
@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @destere @mrt-06 @xemrexxx
Vlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedimHayırlı olsun bakalım, size bol kazançlar, bol reytingler dilerim.@Aserat
eTV MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ü kaparak rakiplerinden bayağı önde başlamış oldu yarışa, bakalım diğer kanallar ne yapacaklar
Benimkinide baslatirsam koyacak zaman olmayacak kanalindaTeşekkürler. Göreceğiz bakalım ne kadar hayırlı olup olmayacağını.
MS ve DS karşısında şansınız yok.
@Aserat işini bilir, önce davranıp kapmış bomba projeleriVlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedim
forumun en efsane programını aldı hem 7.sezonumuz çok iyi oalcak manyak @sokak sanati falanda sahaya iniyorhem 2çall star veda senonumuz zaten ortalığı yakıp kavurucak bomba son 2 sezonu kaptı vlla@mrt-06 @Harunnn60 @MayısKralı
fantastik dizi sözüde @pompy e verdim
4 yıl önce yapmıştım
Biliyorsun diğerlerinin senaryoma bakmamalarinin sebebi tehdit gördükleri için boykot düzenlediler
ilk dizim kadın elin değince @pompy kanalındaydı ilgiyle takip etmiştiniz forumda diziler kolay okunmuyordu malum
Bence iyi olur doğruya ramazan bitenle kadar yapamazsın @Çiğdem-ilk dizim kadın elin değince @pompy kanalındaydı ilgiyle takip etmiştiniz forumda diziler kolay okunmuyordu malum
@mrt-06 ve @MayısKralı da birer farklı proje düşünürsem haber ederim dedim bu kanal işleri en çok benim kasama yarayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?