Kanal D'nin Yeni Sezon Ekranı Belli Oldu! 2020-2021

murat saygının ağzından diyem 3..yada 4.olmak için yarıuşıyoruz dedi..1.olmak için değil artık..showdada guldur var..çgh de haklısın .kanal d yenidizi yapıoor tutsada tutmasada kaldırıyor.memocan gibi.
Nerede gördün 3. Veya 4.lüğe yarışıldığını ve kimse 3 veya 4.lüğe yarışmaz herhalde. Herkesin hedefi zirvedir büyük ihtimalle.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Zannetmiyorum ama benim dediklerim vatsayımdan öteye geçmez tabi
Benimki de varsayım ama ortaya her yönüyle kaliteli bir iş çıkacak ve doktor, hastane temalı diziler de çok izleniyor mesela Hekimoğlu çok güçlü rakiplerin içinde hiç zorlanmadan yüksek reytingler alabildi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Benimki de varsayım ama ortaya her yönüyle kaliteli bir iş çıkacak ve doktor, hastane temalı diziler de çok izleniyor mesela Hekimoğlu çok güçlü rakiplerin içinde hiç zorlanmadan yüksek reytingler alabildi.
Bu pek doktor temalı değil diyorlar bilmiyorum. Zaten bu dizi tutmazsa kanal için kötü sene olur

Beni fazla da heyecanlandıran bir akışı yok bu sezon. 'Sadakatsiz' dizisini izlerim yeni dizilerinden büyük ihtimalle, o da fazla heyecanlandırmadı aslında ama şans vereceğim. Onun dışında 'Hekimoğlu' izlemeye devam edeceğim. Reytingi bol bir sezon olsun. :X

Gelinim mutfakta varken Zahide nin yarışması bence olmadı Zahide show tv deki formatla devam etmeliydi bence onun dışında bu sezon iyi Kanal D

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Gelinim mutfakta varken Zahide nin yarışması bence olmadı Zahide show tv deki formatla devam etmeliydi bence onun dışında bu sezon iyi Kanal D
muge esra zuhal topal ..zahidenin show tv deki formatı reytingi düşük..düşük olduğu için..değişti..sabah muge akşam esra zuhal zahide her yerde zayıf show tv de hep saat değiştirdi..ilk 55 e giremez

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sanırım Poyraz Karayel'den beri kanalda bir dizi izlemedim. Bu sezonda ilgimi çeken bir iş olmadı şu an.

• Beğendim
Reactions: Angelica