Ben yapmam onu jürisen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?![]()
Ben yapmam onu jürisen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?![]()
Valla çok da güzel olurtabiki olacağım bensiz jüri heyetimi olur ?![]()
Jüri olamıcak bu sefer boşuna çabalamasınValla çok da güzel olurzaten bu sefer işimi şansa bırakmıcam hem yarışmacıların hem de jürilerin başkanı olucam
![]()
kardeş boş konuşmanın gereği yok vadi geçen yıl 8 küsür ortalama bu yıl 6.5 ortalamayla bitirdi sezonu yani 2 sezonun ortalaması 7 küsürSon iki yıldır mı, biraz tarafsız konuşalım bare.
Bu yıl 2.50 reytinglere kadar düştü, 7 reytingi kaç kere geçti Allah aşkına?![]()
Sana katılıyorum.Yüksek sosyete kösemi katlar reytinglerde.Öyle 8-9 alamasada 4-5 alsa bile kösemden yüksek oluyor Star onla devam ederherkes fikrini söylüyor cnm çıkar çıkmaz önemli değil![]()
vadiye showdan geçen yıl iyi teklif geldi vadi kabul etmedi onun pişmanlığını çeker bence şuan show geçen yılkı teklifi sunmaya gücü bence yok bana en mantıklısı tv8 geliyor![]()
Hayırdır cnm ölümcül hastalığa mı yakalandınLa seneye ben var mıyım, ne dizisi izleyecem?![]()
Benim anlamadığım baya sezonu olmuş dizide Necati Şaşmaz neden hiç sıkılmadan bu diziye devam eder? Lan ben olsam sıkılırım, bu ne biçim bir aşk? İnsan ömrünü bunla çürütüyorsa harbiden yazık.