Ben yapmam onu jürisen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?
Ben yapmam onu jürisen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?
Valla çok da güzel olur zaten bu sefer işimi şansa bırakmıcam hem yarışmacıların hem de jürilerin başkanı olucamtabiki olacağım bensiz jüri heyetimi olur ?
Jüri olamıcak bu sefer boşuna çabalamasınValla çok da güzel olur zaten bu sefer işimi şansa bırakmıcam hem yarışmacıların hem de jürilerin başkanı olucam
kardeş boş konuşmanın gereği yok vadi geçen yıl 8 küsür ortalama bu yıl 6.5 ortalamayla bitirdi sezonu yani 2 sezonun ortalaması 7 küsür var mı son 2 sezon ortalaması 7 nin üstünde olan kanal d dizisi rakamlarla konuşuyorum ben kafadan değilSon iki yıldır mı, biraz tarafsız konuşalım bare.
Bu yıl 2.50 reytinglere kadar düştü, 7 reytingi kaç kere geçti Allah aşkına?
Sana katılıyorum.Yüksek sosyete kösemi katlar reytinglerde.Öyle 8-9 alamasada 4-5 alsa bile kösemden yüksek oluyor Star onla devam ederherkes fikrini söylüyor cnm çıkar çıkmaz önemli değil
vadiye showdan geçen yıl iyi teklif geldi vadi kabul etmedi onun pişmanlığını çeker bence şuan show geçen yılkı teklifi sunmaya gücü bence yok bana en mantıklısı tv8 geliyor
Hayırdır cnm ölümcül hastalığa mı yakalandınLa seneye ben var mıyım, ne dizisi izleyecem?
Benim anlamadığım baya sezonu olmuş dizide Necati Şaşmaz neden hiç sıkılmadan bu diziye devam eder? Lan ben olsam sıkılırım, bu ne biçim bir aşk? İnsan ömrünü bunla çürütüyorsa harbiden yazık.