DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,368
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
O MasacRe- varya korkucaksın ondan valla bak ciddiyim
O MasacRe- varya korkucaksın ondan valla bak ciddiyim
HAHAH AYY BİLMEM @MasacRE- bak senden şikayetçi bir kişi daha var bir kurban dahaO MasacRe- varya korkucaksın ondan valla bak ciddiyimdestereyle ne biçim kulis yapıyolardır
![]()
Bu mu la yakışıklı adam
![]()
Ben asla haksız puan vermem hakkı neyse onu vermişimdir her zamanYeri geldi tamı tamına 3 puan verdim daha ne yapayım ben
Zaten @destere de bu hafta şarkının sözlerinden etkilenip yüksek puan vermiştir muhtemelen
İşte o sözler
Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim
Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim
desterenin gözüne girmek için bütün hainlikleri yapıyorHAHAH AYY BİLMEM @MasacRE- bak senden şikayetçi bir kişi daha var bir kurban daha![]()
desterenin gözüne girmek için bütün hainlikleri yapıyor![]()
''destere başkan bu hafta kimi gönderiyoruz'' diyen de bendim zatenGünahımı alıyorsunuzBen tamamen üstün müzik kulağımın duyduklarına göre puanlarımı veriyorum. Hiçbir kötü niyetim yoktur puan verirken, olamaz da
![]()
''destere başkan bu hafta kimi gönderiyoruz'' diyen de bendim zatenpis entrikacı herif
![]()
Milyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyorHalk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi yarışmacı bulup öyle gelin
![]()
@destere nasıl başkansa zaten jurileri hiç korumuyor ayoll hepsini değiştir diyor çöpe at diyor hahaha''destere başkan bu hafta kimi gönderiyoruz'' diyen de bendim zatenpis entrikacı herif
![]()
aa bi de üste çıkıyor iyice soğudum sendenMilyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyorHalk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin
![]()
elendiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizliklerine bahane arıyorlarMilyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyorHalk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin
![]()
jürileri başta ben seçseydim keşke!@destere nasıl başkansa zaten jurileri hiç korumuyor ayoll hepsini değiştir diyor çöpe at diyor hahaha![]()
@Yiğitt bas diss ielendiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizliklerine bahane arıyorlar
halbuki bu kadar tarafsız bu kadar dürüst jüriyi bir daha bir arada bulmaları imkansız bunu iyi değerlendireceklerine ellerine yüzlerine bulaştırdı beceriksizlerşimdi günah keçisi arıyorlar ?
biri calvin kazmasıyla gelmiş biride berkunt kazmasıyla al birini vur ötekinetüm iyiniyetimize rağmen elenmekten kurtulamadılar
) birde az bir art niyetli olsaydık zaten ilk hafta şutlanırdı ikiside
jürileri başta ben seçseydim keşke!
sen seçtin olur olmadık yerlere yüksek puan verdiler? kaç haftadır berkuntla başımız beladaydı kurtulana kadar ne çektik![]()
eletmeseydin göze çok da güzel hitap edicektimtogedır mogedır bize sökmezgöze göze hitap etmeli şarkın, kulağı sonra dikkate alıyoruz
)
fiki patinajın hey maması varmıydı ? yoktu tabi? patinaj dışındazaten başkada bir fok yok calvindeeletmeseydin göze çok da güzel hitap edicektim))
haim kızları ? ellie goulding ? yetmez mifiki patinajın hey maması varmıydı ? yoktu tabi? patinaj dışındazaten başkada bir fok yok calvinde![]()
elie goulding iyidir ses olarakta çok sevdiğim biridirhaim kızları ? ellie goulding ? yetmez mi) Blame ve Summer da ki erikler ? onlar da mı yetmiyor
))
Lan are you kidding me? 😡elie goulding iyidir ses olarakta çok sevdiğim biridirdiğerlerini bilmiyorum incelemem şart
![]()
zaten kendi yararıma inceleyeceğim sen hala dönmeyimi umut ediyordun ? havanı alırsın boşuna umutlanma şutladık seni yarışmadanLan are you kidding me? 😡bu saatten sonra incelesen nolucak , anca kendi yararına
![]()
sen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?zaten kendi yararıma inceleyeceğim sen hala dönmeyimi umut ediyordun ? havanı alırsın boşuna umutlanma şutladık seni yarışmadan)
tabiki olacağım bensiz jüri heyetimi olur ?sen boş konuşmayı bırak , MS de jüri olucakmısın ?![]()