Kanal D ve Pana Film Arasında Kriz Çıktı!

Bu mu la yakışıklı adam :A

berkay-RrSAIoUpXn-0.jpg

Ben asla haksız puan vermem hakkı neyse onu vermişimdir her zaman :A Yeri geldi tamı tamına 3 puan verdim daha ne yapayım ben :A Zaten @destere de bu hafta şarkının sözlerinden etkilenip yüksek puan vermiştir muhtemelen :A İşte o sözler :A

Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim
Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim

aynen:) berkunt ilk defa bu hafta dedim ya en azından dinlerken kulaklarımızı tıkamamıza yol açmayacak bir şarkıyla geldi o da kısmeti kapalıymış @Yiğitt in ona rağmen elendi :)) biz nefret ettiğimiz halde en yüksek puanı vermeye çalıştık buna rağmen elendiyse bunun sebebi berkuntu sevdiğini söyleyen arkadaşların yiğitte ihanet etmelerinden kaynaklanmıştır :) bizlik bir durum yok sen bakma yiğitin sağa sola çamur atmasına, vatandaş başlarken işe yanlış ata oynadı ( zaten berkunttan iyi bir at bile çıkmaz anca sütçü beygiri olur oğlancık :) ) neyse konuyu dağıtmayalım bizim yapabileceğimiz fazla bişey yoktu eldeki malzeme kötüydü yiğittinde yapacağı pek bişey yoktu o da fazla üzülmesin geçer bu günler :))

Milyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyor :A Halk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin :A
aa bi de üste çıkıyor iyice soğudum senden :A benim bulunduğum yarışmalar da jüri olmassan sevinirim :A

Milyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyor :A Halk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin :A
elendiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizliklerine bahane arıyorlar :)
halbuki bu kadar tarafsız bu kadar dürüst jüriyi bir daha bir arada bulmaları imkansız bunu iyi değerlendireceklerine ellerine yüzlerine bulaştırdı beceriksizler :) şimdi günah keçisi arıyorlar ?
biri calvin kazmasıyla gelmiş biride berkunt kazmasıyla al birini vur ötekine :) tüm iyiniyetimize rağmen elenmekten kurtulamadılar :)) birde az bir art niyetli olsaydık zaten ilk hafta şutlanırdı ikiside:)

@destere nasıl başkansa zaten jurileri hiç korumuyor ayoll hepsini değiştir diyor çöpe at diyor hahaha :F
jürileri başta ben seçseydim keşke!
sen seçtin olur olmadık yerlere yüksek puan verdiler? kaç haftadır berkuntla başımız beladaydı kurtulana kadar ne çektik :)

elendiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizliklerine bahane arıyorlar :)
halbuki bu kadar tarafsız bu kadar dürüst jüriyi bir daha bir arada bulmaları imkansız bunu iyi değerlendireceklerine ellerine yüzlerine bulaştırdı beceriksizler :) şimdi günah keçisi arıyorlar ?
biri calvin kazmasıyla gelmiş biride berkunt kazmasıyla al birini vur ötekine :) tüm iyiniyetimize rağmen elenmekten kurtulamadılar :)) birde az bir art niyetli olsaydık zaten ilk hafta şutlanırdı ikiside:)

jürileri başta ben seçseydim keşke!
sen seçtin olur olmadık yerlere yüksek puan verdiler? kaç haftadır berkuntla başımız beladaydı kurtulana kadar ne çektik :)
@Yiğitt bas diss i :bhr:
la together en az 8 puanı hakediyordu :bağır: 1ve2 puan vermek ne la :bağır: Forumcumuz da ki tek zevkli üye @cevaa dır :)