Kanal D ve Pana Film Arasında Kriz Çıktı!

Kanal D, her günü dolu dolu olan kaliteli bir kanal. :A
Yollayacağı dizi olmayınca en az reytingli diziyi yollamak istemiş. :A
Kurtlar Vadisi Kanal d nin son 2 yıldır en fazla izlenen dizisi!
Boş konuşmanın anlamı yok
Rezilligi ortada bu rezil kanal kim oluyorda vadinin gününü değiştirmeyi aklından geçirebiliyor buna ne çapı ne de gücü yetmez

Kurtlar Vadisi Kanal d nin son 2 yıldır en fazla izlenen dizisi!
Boş konuşmanın anlamı yok
Rezilligi ortada bu rezil kanal kim oluyorda vadinin gününü değiştirmeyi aklından geçirebiliyor buna ne çapı ne de gücü yetmez
Son iki yıldır mı, biraz tarafsız konuşalım bare. :D

Bu yıl 2.50 reytinglere kadar düştü, 7 reytingi kaç kere geçti Allah aşkına? :D

vatan haini izlicekmisin sen ben bakmayı düşünüyordum ama yüksek sosyeteyle aynı gün olması kötü oldu aynı günde 2 dizi izlemek çok zahmetli :F

Yakışıklı adamı elediniz @destere @MasacRE- desteğiyle. :T:
hahaha ayy vlla ben iyi puan verdim @destere bile kendine göre en yüksek puanı verdi ama @MasacRE- haksızlık etmiş sana evet :A ama seni arkandan bıçaklayan @MayısKralı oldu foruma berkaycıyım diye geldi beni öldürseler mustiye kötü puan vermem şarkıcı fanına o şarkıcının kötü şarkısı yoktur çünkü ne söylerse tüm şarkıları eşit güzeldir mayıskralı berkay fanı falan değilmiş bunu anladık :A :A :A

hahaha ayy vlla ben iyi puan verdim @destere bile kendine göre en yüksek puanı verdi ama @MasacRE- haksızlık etmiş sana evet :A ama seni arkandan bıçaklayan @MayısKralı oldu foruma berkaycıyım diye geldi beni öldürseler mustiye kötü puan vermem şarkıcı fanına o şarkıcının kötü şarkısı yoktur çünkü ne söylerse tüm şarkıları eşit güzeldir mayıskralı berkay fanı falan değilmiş bunu anladık :A :A :A

Düşük vermedim ki :A Genellikle tam puan veriyordum ama baştan sevelimi o hafta kullanmıcaktı :A :A

Berkay'ın en güzel şarkısı İzmirin kızlarını anlatan 'İzmirli'dir ama bu da ne yazık ki @Yiğitt in albümünde yoktu zaten kullansada @Çiğdem- İzmir kızlarını kıskandığı için 1 puan bile vermemek için oy kullanmazdı :A

Düşük vermedim ki :A Genellikle tam puan veriyordum ama baştan sevelimi o hafta kullanmıcaktı :A :A
4 puan düşük hele sana göre daha düşük benim 100 den fazla musti parçası var bilgisayarımda telefonumda düşük bulduğum 1 şarkısı bile yok ama ben gerçek fanım :A

Aga tv8 %0.01 ihtimalle sonuncu sıradadır. LalegülTv'nin bile daha çok şansı vardır :A Acun gibi garantici bir adamın sezon ortasında adeta tokat manyağı yaptığı Vadiyi satın alması akla mantığa sığmıyor. Yani boşuna maval okumaya gerek yok :)

Gerçekçi konuşalım tv8e geçerse totalde 2 reytingi zor görür kanalın tutan dizisi yok ama ben atv ve ya stara geçerse en az 7 diyorum :A

4 puan düşük hele sana göre daha düşük benim 100 den fazla musti parçası var bilgisayarımda telefonumda düşük bulduğum 1 şarkısı bile yok ama ben gerçek fanım :A

Düşük buldum mu dedim :A :A Ben Yalına düşük verdiğimdede söyledim @Bully e:D Şarkılar birbirine yakındı maalesef geçen haftalarda düşük verdiklerime iyi vermeye çalıştım iyi verdiklerimede düşük ama 1 verdiğim her zaman en kötüsüdür :F

Gerçekçi konuşalım tv8e geçerse totalde 2 reytingi zor görür kanalın tutan dizisi yok ama ben atv ve ya stara geçerse en az 7 diyorum :A

Düşük buldum mu dedim :A :A Ben Yalına düşük verdiğimdede söyledim @Bully e:D Şarkılar birbirine yakındı maalesef geçen haftalarda düşük verdiklerime iyi vermeye çalıştım iyi verdiklerimede düşük ama 1 verdiğim her zaman en kötüsüdür :F
ayoll berkayla yalın birmi @Bully yalına ben mustiye deniz sılaya senin verdiğin puanı vermez çakma berkaycı :A :A :A

ayoll berkayla yalın birmi @Bully yalına ben mustiye deniz sılaya senin verdiğin puanı vermez çakma berkaycı :A :A :A

Sus kız zaten vermeseymişim ben elenecekmişim :A :A :A

3.sezona Ele İnat ile geleyimde gör sen @Çiğdem- :A :A :A

Parlakçısın ama sende iyi vermiyordun Berkaya onu napıcaz çakma parlakçı :A :A :A

Kanal d nin 7 reyting ortalamasını tutturan dizisi var mı ; herşey ortada vadinin ölüsü kanal d nin en çok izlenen dizisi hayır bu net birşey rakamlar ortada :bhr:

Aga tv8 %0.01 ihtimalle sonuncu sıradadır. LalegülTv'nin bile daha çok şansı vardır :A Acun gibi garantici bir adamın sezon ortasında adeta tokat manyağı yaptığı Vadiyi satın alması akla mantığa sığmıyor. Yani boşuna maval okumaya gerek yok :)
Aga bu işlere belli olmaz herşey mümkündür

Yakışıklı adamı elediniz @destere @MasacRE- desteğiyle. :T:

Bu mu la yakışıklı adam :A

berkay-RrSAIoUpXn-0.jpg

Ben asla haksız puan vermem hakkı neyse onu vermişimdir her zaman :A Yeri geldi tamı tamına 3 puan verdim daha ne yapayım ben :A Zaten @destere de bu hafta şarkının sözlerinden etkilenip yüksek puan vermiştir muhtemelen :A İşte o sözler :A

Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim
Oyna güzelim oyna baştan sevelim
Sonra güzelim sonra, bize yatıya gidelim