Kanal D ve Pana Film Arasında Kriz Çıktı!

aynen
berkunt ilk defa bu hafta dedim ya en azından dinlerken kulaklarımızı tıkamamıza yol açmayacak bir şarkıyla geldi o da kısmeti kapalıymış @Yiğitt in ona rağmen elendi
) biz nefret ettiğimiz halde en yüksek puanı vermeye çalıştık buna rağmen elendiyse bunun sebebi berkuntu sevdiğini söyleyen arkadaşların yiğitte ihanet etmelerinden kaynaklanmıştır
bizlik bir durum yok sen bakma yiğitin sağa sola çamur atmasına, vatandaş başlarken işe yanlış ata oynadı ( zaten berkunttan iyi bir at bile çıkmaz anca sütçü beygiri olur oğlancık
) neyse konuyu dağıtmayalım bizim yapabileceğimiz fazla bişey yoktu eldeki malzeme kötüydü yiğittinde yapacağı pek bişey yoktu o da fazla üzülmesin geçer bu günler
)

desterenin gözüne girmek için bütün hainlikleri yapıyor

Günahımı alıyorsunuz
Ben tamamen üstün müzik kulağımın duyduklarına göre puanlarımı veriyorum. Hiçbir kötü niyetim yoktur puan verirken, olamaz da

''destere başkan bu hafta kimi gönderiyoruz'' diyen de bendim zaten
pis entrikacı herif

Milyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyor
Halk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin

Milyon tane jüri var yarışmada sadece benle @destere nin lafıyla mı eleme oluyor
Halk sizi beğenmemiş kardeşim bananesi gelecek sezona iyi şarkıcı bulup öyle gelin
aa bi de üste çıkıyor iyice soğudum senden
benim bulunduğum yarışmalar da jüri olmassan sevinirim

elendiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceriksizliklerine bahane arıyorlar

halbuki bu kadar tarafsız bu kadar dürüst jüriyi bir daha bir arada bulmaları imkansız bunu iyi değerlendireceklerine ellerine yüzlerine bulaştırdı beceriksizler
şimdi günah keçisi arıyorlar ?
biri calvin kazmasıyla gelmiş biride berkunt kazmasıyla al birini vur ötekine
tüm iyiniyetimize rağmen elenmekten kurtulamadılar
) birde az bir art niyetli olsaydık zaten ilk hafta şutlanırdı ikiside

@destere nasıl başkansa zaten jurileri hiç korumuyor ayoll hepsini değiştir diyor çöpe at diyor hahaha
jürileri başta ben seçseydim keşke!
sen seçtin olur olmadık yerlere yüksek puan verdiler? kaç haftadır berkuntla başımız beladaydı kurtulana kadar ne çektik

@Yiğitt bas diss i

la together en az 8 puanı hakediyordu
1ve2 puan vermek ne la
Forumcumuz da ki tek zevkli üye @cevaa dır

Lan are you kidding me? 😡
bu saatten sonra incelesen nolucak , anca kendi yararına
zaten kendi yararıma inceleyeceğim sen hala dönmeyimi umut ediyordun ? havanı alırsın boşuna umutlanma şutladık seni yarışmadan
)