Her gün zirvede olmak muhteşem olduğumuzun kanıtı zaten, zorlama.O yıllar iyiydi ama şimdi pek iyi sayılmaz durumunuz
Her gün zirvede olmak muhteşem olduğumuzun kanıtı zaten, zorlama.O yıllar iyiydi ama şimdi pek iyi sayılmaz durumunuz
Sadece 2 gün zirvedesiniz o da sadece bir grupta bence sen zorlamaHer gün zirvede olmak muhteşem olduğumuzun kanıtı zaten, zorlama.
elm sokağını film etkinliklerinde izleyelim nasıl olsa doğru dürüst korku filmi yok iyi giderKanal D 90lı yıllarda çocukluk yaşayanlar için en anlamlı kanaldır
Nostalji değeri olan bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim ve Kanal patronu @Yiğitt e hediye olsun
@Harunnn60 @destere @xemrexxx @sokak sanati @cookies @pompy @eskici @MasacRE- @S.G.A.T. @xBUGRAx @Sherlock @Halef @Arslan Bey @Forumdash @gözlemci @XanTier @Billy Kane @Thequeer
@Çiğdem- de Kanal D hayranı çıktı ama güzel günlerdi gerçekten de
Ay yerim seni, o Kanal D logosunu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm zaten.
Senin o ağzını yerim, kaliteyi tercih etmişsin o zamanlardan belli.
Kanal D'nin doğmasıyla ülke adeta mükemmelleşti, güzeldi.
Aaa tabi Kanal D hepimizin çocukluğu için çok önemli bir değer @eskici Sen o dönemlerden bahset yeniyi karıştırıp @Yiğitt i kızdırmaelm sokağını film etkinliklerinde izleyelim nasıl olsa doğru dürüst korku filmi yok iyi gider
Bence yazın izleyelim Yazın ben onu balkonda filan izlerim açık hava sineması niyetineAaa tabi Kanal D hepimizin çocukluğu için çok önemli bir değer @eskici Sen o dönemlerden bahset yeniyi karıştırıp @Yiğitt i kızdırma
@destere Aaa olur bakabiliriz Hiç izlemedim kendi adıma @Forumdash
Bazı şeyler eskide kalır ve biz eskiciler bile onları geri getiremeyiz maalesef bu konuda yapabileceğim bir şey yokAaa tabi Kanal D hepimizin çocukluğu için çok önemli bir değer @eskici Sen o dönemlerden bahset yeniyi karıştırıp @Yiğitt i kızdırma
@destere Aaa olur bakabiliriz Hiç izlemedim kendi adıma @Forumdash
Bazı şeyler eskide kalır ve biz eskiciler bile onları geri getiremeyiz maalesef bu konuda yapabileceğim bir şey yok
Yazına hiçbir plan yapmam @destere siz olmaz @Forumdash gerekirse ikimiz izlerizBence yazın izleyelim Yazın ben onu balkonda filan izlerim açık hava sineması niyetine
Şaka bi yana böyle kült filmleri izlemem şart. Ama musait olamıyorum oldugumda da yeni şeyler izliyorum.Yazın yapılırsa bu eski filmler katılır Şimdi olamam gibi @destere hem yazın forumda olursun
Neden bu dönemi beğenmiyor musunYazına hiçbir plan yapmam @destere siz olmaz @Forumdash gerekirse ikimiz izleriz
@eskici Olarak 90lı yıllara geri götürsen keşke beni @eskici
2010 dan itibaren olan yılları yok etmek lazımNeden bu dönemi beğenmiyor musun
Bence fazla oralarda takılı kalma bu döneme ayak uydurmaya çalış bak ben eskici olduğum halde ayak uyduruyorum bu döneme2010 dan itibaren olan yılları yok etmek lazım
Şarkı dizi film hepsinde eski yılları hatırlayarak teselli buluyorum zaten forumda eski yıllara ait bir şeyler yapan bir ben varım o yıllarda takılı kaldım
O yıllardan bir şeyler yapıp o yıllarda hissediyorum kendimi Özellikle Aleyna diye birisi 90lı yıllarda olmadığı için huzurlu oluyorumBence fazla oralarda takılı kalma bu döneme ayak uydurmaya çalış bak ben eskici olduğum halde ayak uyduruyorum bu döneme
Bak o konuda haklısın bu devrin en kötü yanı boş boş insanların ünlü yapılması galiba 2000 ve üzeri doğumlu çocuklar çok garip beyinlerinde sorun olduğunu düşünüyorumO yıllardan bir şeyler yapıp o yıllarda hissediyorum kendimi Özellikle Aleyna diye birisi 90lı yıllarda olmadığı için huzurlu oluyorum
90 doğumlu nesil son iyi nesildi haklısın , 2000 doğumlular tabi söz meclisten dışarı bu forumda varsa onları kast etmiyorum 2000 nesil gerçekten çok tozutarak geliyor devir bitmişBak o konuda haklısın bu devrin en kötü yanı boş boş insanların ünlü yapılması galiba 2000 ve üzeri doğumlu çocuklar çok garip beyinlerinde sorun olduğunu düşünüyorum
Hepsi küçük yaşlarda oyun oynamak yerine telefonlarla falan oynuyor fazla teknolojiden beyinleri sulanıyor sanırım yani benim de sözüm meclisten dışarı herkes için söylemiyorum ama genel olarak bunların özürlü olduklarını düşünüyorum90 doğumlu nesil son iyi nesildi haklısın , 2000 doğumlular tabi söz meclisten dışarı bu forumda varsa onları kast etmiyorum 2000 nesil gerçekten çok tozutarak geliyor devir bitmiş
İnternetsiz çocukluk yaşamak büyük avantajdı sokakta oyun oynayarak büyümek , Şimdi 2 yaşındakı bebek bilgisayarda oyun oynamaya başlıyor Ben 4 yaşından itibaren bilinçli hatırlıyorum çocukluğumu oradan örnek vereyim 10 yıl ne internetin ne olduğunu bilmeden yetiştim 2005 den sonra tansıtık internetle Şimdi 2-3 yaşındakı bebekler netten oynayarak büyüyor öyle tanıdığım çok oldu çevremdenHepsi küçük yaşlarda oyun oynamak yerine telefonlarla falan oynuyor fazla teknolojiden beyinleri sulanıyor sanırım yani benim de sözüm meclisten dışarı herkes için söylemiyorum ama genel olarak bunların özürlü olduklarını düşünüyorum
Çok var ya en basitinden benim yeğenlerim de öyle tabletlerle telefonlarla oynuyorlar hep internete girip önlerine ne çıkarsa izliyorlar hatta geçen gün gördüm daha 5 yaşındaki yeğenim girmiş internetten güzel kızların resimlerine bakıyor ilerde @destere gibi olacak sanırımİnternetsiz çocukluk yaşamak büyük avantajdı sokakta oyun oynayarak büyümek , Şimdi 2 yaşındakı bebek bilgisayarda oyun oynamaya başlıyor Ben 4 yaşından itibaren bilinçli hatırlıyorum çocukluğumu oradan örnek vereyim 10 yıl ne internetin ne olduğunu bilmeden yetiştim 2005 den sonra tansıtık internetle Şimdi 2-3 yaşındakı bebekler netten oynayarak büyüyor öyle tanıdığım çok oldu çevremden
Hahah Aaa ohaa 5 yaşında internetten kızlara bakıyor demekÇok var ya en basitinden benim yeğenlerim de öyle tabletlerle telefonlarla oynuyorlar hep internete girip önlerine ne çıkarsa izliyorlar hatta geçen gün gördüm daha 5 yaşındaki yeğenim girmiş internetten güzel kızların resimlerine bakıyor ilerde @destere gibi olacak sanırım
Evcilikte nasıl sapıtmış olabilir ki korkutuyorsun şu an beni gayet masum bir oyundu aslında oAaa gerçi bizim zamanımızda evcilik çok oynadığımız bir oyundu oradan sapıttı demek bu .F @destere