Kanal D Sinema Tanıtım Ağustos 1999 Nostalji

Sen @destere nin öyle göründüğüne bakma zaten aslında ne varsa gözünde dilinde onun konuşuyor ama bir şey yaptığı yok yani sana asla ihanet etmez adamdır reyiz :A :A
Aaa evet @destere iyidir :A Forumun her üyesi kıymetli ama bazı demir baş üyeler var bu forumun farklı olmasında , biriside destere tabi :A

Aaa evet @destere iyidir :A Forumun her üyesi kıymetli ama bazı demir baş üyeler var bu forumun farklı olmasında , biriside destere tabi :A
Şahsen biz de onlardan biriyiz diye düşünüyorum baksana az önce çocuğu gömüyorduk şimdi övmeye başladık bir dediğimiz diğerini tutmuyor :A :F

Şahsen biz de onlardan biriyiz diye düşünüyorum baksana az önce çocuğu gömüyorduk şimdi övmeye başladık bir dediğimiz diğerini tutmuyor :A :F
Hahahah Aaa tabi bazı üyelere göre bende forumun farklı olusunda önemli bir üyeyimdir benim görüşüme görede onlar öyledir , yada sen beni bende seni o konumda görürüm :A

Kişi kendini övmek yerine çevresi bunu demesi her zaman daha iyidir , değer verdiğim arkadaşlarımı yüceltmektende hiç gocunmam fırsatını buldukça överim :A :A :A

Hahahah Aaa tabi bazı üyelere göre bende forumun farklı olusunda önemli bir üyeyimdir benim görüşüme görede onlar öyledir , yada sen beni bende seni o konumda görürüm :A

Kişi kendini övmek yerine çevresi bunu demesi her zaman daha iyidir , değer verdiğim arkadaşlarımı yüceltmektende hiç gocunmam fırsatını buldukça överim :A :A :A
Evet söylediklerinin altına imzamı atabilirim :A :A

Hahah Aaa ohaa 5 yaşında internetten kızlara bakıyor demek :F

Hadi bu yeni nesil buyüzden sapıtıyor diyelim @destere çocukluğunda internet yoktu bu nasıl böyle sapık olmuş ayoll :A :A :A

O sonradan böyle olmuştur ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok kendisine sormak lazım @destere :A :A

Aaa gerçi bizim zamanımızda evcilik çok oynadığımız bir oyundu oradan sapıttı demek bu .F @destere

Evcilikte nasıl sapıtmış olabilir ki korkutuyorsun şu an beni :F gayet masum bir oyundu aslında o :A :A

Bize göre masummuş destere e göre değil demekki :A :A :A

Belki o oyunu kendine göre düzenleyip öyle oynuyordur :A :F
Şu konuşmaları oku @destere merak ettiğimiz bir konu var :A :A :A @eskici

Şoklardayım şu an o yaşta birde :A :A

Aman uzanma şimdi kaldıramayız onu :A :A
uzanayımmı koltuğa çocukluğuma dönmem lazım şimdi :)

bu sayfanın konusu neydi konuyla ilgili birkaç kelimede yapalım bari millet dışlamasın bizi :)
Konu dışı bölümünde merak etme :F Kanal D sinema tanıtım konusu açmıştımya :A

Susam sokağını izleyelim diyordun eskicide katılsın bize :A