Bize göre masummuş destere e göre değil demekkiEvcilikte nasıl sapıtmış olabilir ki korkutuyorsun şu an beni gayet masum bir oyundu aslında o
Bize göre masummuş destere e göre değil demekkiEvcilikte nasıl sapıtmış olabilir ki korkutuyorsun şu an beni gayet masum bir oyundu aslında o
Belki o oyunu kendine göre düzenleyip öyle oynuyordurBize göre masummuş destere e göre değil demekki
Geldiğinde anlatır artık cnm belki günahını alıyoruz , oda eminim sokakta çizgi oynayarak büyümüştür masumcaBelki o oyunu kendine göre düzenleyip öyle oynuyordur
Şu an pek masum durmuyor amaGeldiğinde anlatır artık cnm belki günahını alıyoruz , oda eminim sokakta çizgi oynayarak büyümüştür masumca
Teselli bulmaya çalısıyorum işte Ama sempatik sapık olması onu pis sapıklardan ayırıyorŞu an pek masum durmuyor ama
Sen @destere nin öyle göründüğüne bakma zaten aslında ne varsa gözünde dilinde onun konuşuyor ama bir şey yaptığı yok yani sana asla ihanet etmez adamdır reyizTeselli bulmaya çalısıyorum işte Ama sempatik sapık olması onu pis sapıklardan ayırıyor
Şahsen biz de onlardan biriyiz diye düşünüyorum baksana az önce çocuğu gömüyorduk şimdi övmeye başladık bir dediğimiz diğerini tutmuyorAaa evet @destere iyidir Forumun her üyesi kıymetli ama bazı demir baş üyeler var bu forumun farklı olmasında , biriside destere tabi
Hahahah Aaa tabi bazı üyelere göre bende forumun farklı olusunda önemli bir üyeyimdir benim görüşüme görede onlar öyledir , yada sen beni bende seni o konumda görürümŞahsen biz de onlardan biriyiz diye düşünüyorum baksana az önce çocuğu gömüyorduk şimdi övmeye başladık bir dediğimiz diğerini tutmuyor
Evet söylediklerinin altına imzamı atabilirimHahahah Aaa tabi bazı üyelere göre bende forumun farklı olusunda önemli bir üyeyimdir benim görüşüme görede onlar öyledir , yada sen beni bende seni o konumda görürüm
Kişi kendini övmek yerine çevresi bunu demesi her zaman daha iyidir , değer verdiğim arkadaşlarımı yüceltmektende hiç gocunmam fırsatını buldukça överim
Tabi ağırlık olarak takılmaca modunda gidiyoruz sevdiğimize takılarak övme biçimizde değişikEvet söylediklerinin altına imzamı atabilirim
Hahah Aaa ohaa 5 yaşında internetten kızlara bakıyor demek
Hadi bu yeni nesil buyüzden sapıtıyor diyelim @destere çocukluğunda internet yoktu bu nasıl böyle sapık olmuş ayoll
O sonradan böyle olmuştur ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok kendisine sormak lazım @destere
Aaa gerçi bizim zamanımızda evcilik çok oynadığımız bir oyundu oradan sapıttı demek bu .F @destere
Evcilikte nasıl sapıtmış olabilir ki korkutuyorsun şu an beni gayet masum bir oyundu aslında o
Bize göre masummuş destere e göre değil demekki
Şu konuşmaları oku @destere merak ettiğimiz bir konu var @eskiciBelki o oyunu kendine göre düzenleyip öyle oynuyordur
biz evcilikte oyun oynamıyordukki herşey gerçekti
Şoklardayım şu an o yaşta birdeGördünmü @eskici oradan nasıl sapıklık çıkar diyordun herif kendini gerçek baba sanıyormuş
Aman uzanma şimdi kaldıramayız onuuzanayımmı koltuğa çocukluğuma dönmem lazım şimdi
bu sayfanın konusu neydi konuyla ilgili birkaç kelimede yapalım bari millet dışlamasın bizi
izledinmiŞoklardayım şu an o yaşta birde
Aman uzanma şimdi kaldıramayız onu
Şoklardayım şu an o yaşta birde
Aman uzanma şimdi kaldıramayız onu
Konu dışı bölümünde merak etme Kanal D sinema tanıtım konusu açmıştımyauzanayımmı koltuğa çocukluğuma dönmem lazım şimdi
bu sayfanın konusu neydi konuyla ilgili birkaç kelimede yapalım bari millet dışlamasın bizi
o zaman atış serbestKonu dışı bölümünde merak etme Kanal D sinema tanıtım konusu açmıştımya
Susam sokağını izleyelim diyordun eskicide katılsın bize