Kanal D Sinema Tanıtım Ağustos 1999 Nostalji

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Efsaneydi :A Sabahları çizgi film yayınlarlardı. Dizileri 50 dakika falandi. Hayatimizin televizyon oldugu zamanlarda kuzenlerin Azerbaycan kanallari seyrederken ben Kanal D izliyordum. :A

O zamanlar Kanal D efsaneydi zaten, sabah erken kalkar çizgi film izlerdim Kanal D’den. Çok güzel günlerdi. Ayrıca bir sürü efsaneleşmiş dizileri vardı Kanal D’nin. Sanırım ben de gizli Kanal D’ci çıktım. :A

Efsaneydi :A Sabahları çizgi film yayınlarlardı. Dizileri 50 dakika falandi. Hayatimizin televizyon oldugu zamanlarda kuzenlerin Azerbaycan kanallari seyrederken ben Kanal D izliyordum. :A
@Çiğdem- gizli bir Kanal D hayranı, Çukur yerine gizlice Siyah Beyaz Aşk izliyormuş. :A

@Yiğitt @S.G.A.T.
90lı yılların her çocuk için efsanesi ve 2005 e kadar olan 2000li yılların başlarıda buna dahil :A

Çizgi film , Yabancı dizi , Yabancı film , şarkılar klipler , programlar yanı tüm her şey karışık şekilde Kanal D gibi bir şeydi , eski reklamlarını bile izliyorum , reklamdan nefret ettim halde nostalji olsun diye :A @Yiğitt

Elm Kosağı Kabusu, Maske ,Salak ile Avanak ne günlerdii bee :( masumuz hepimiz
Kiminle konuştuk şuan hatırlamıyorum ya senle ya @Forumdash ile 90lı yıllarda örümcek adama benzeyen beyaz maskeli bir süperkahraman filmi sürekli çıkardı korkar izlemezdim diyordum adınıda uzun zamandır arıyordum :F Bu tanıtımda gördüm :A

Spawn mış :A :A :A

Spawn-Header_1050_591_81_s_c1.jpg

Son düzenleme:
90lı yılların her çocuk için efsanesi ve 2005 e kadar olan 2000li yılların başlarıda buna dahil :A

Çizgi film , Yabancı dizi , Yabancı film , şarkılar klipler , programlar yanı tüm her şey karışık şekilde Kanal D gibi bir şeydi , eski reklamlarını bile izliyorum , reklamdan nefret ettim halde nostalji olsun diye :A @Yiğitt

Kiminle konuştuk şuan hatırlamıyorum ya senle ya @Forumdash ile 90lı yıllarda örümcek adama benzeyen beyaz maskeli bir süperkahraman filmi sürekli çıkardı korkar izlemezdim diyordum adınıda uzun zamandır arıyordum :F Bu tanıtımda gördüm :A

Spawn mış :A :A :A

Spawn-Header_1050_591_81_s_c1.jpg
Çocuklar için ürkütücü bir resim :A Sahi sen hala korkuyorsundur nede olsa 16 yaşındasın :A

Çocuklar için ürkütücü bir resim :A Sahi sen hala korkuyorsundur nede olsa 16 yaşındasın :A
Açıkcası filmi buldum halde şuan yine izlemeye çekiniyorum :F Çocukluk fobim gibi bir şey yüzleşmeye korkuyorum :A Ama neydi bu film diye çıldırmak üzereydim hiçbiryerde bulamıyordum adını :A

Bende bir bakayım :A korktuğuna deyiyor mu diye :A
Yabancılarda fantastik /süperkahraman dışında tür izlemeyen birisinin çocukluk fobisi bir süperkahraman olmasıda ayrı bir ironi :F :F :F

Sen önceden bir izle bana de , zaten senin maskeli ucubelerine benziyor :A

Kanal D 90lı yıllarda çocukluk yaşayanlar için en anlamlı kanaldır :bhr:

Nostalji değeri olan bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim ve Kanal patronu @Yiğitt e hediye olsun :Z

@Harunnn60 @destere @xemrexxx @sokak sanati @cookies @pompy @eskici @MasacRE- @S.G.A.T. @xBUGRAx @Sherlock @Halef @Arslan Bey @Forumdash @gözlemci @XanTier @Billy Kane @Thequeer
Ay yerim seni, o Kanal D logosunu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm zaten. :love1: :Z

Senin o ağzını yerim, kaliteyi tercih etmişsin o zamanlardan belli. :Z

@Çiğdem- de Kanal D hayranı çıktı :A :A ama güzel günlerdi gerçekten de :A
Kanal D'nin doğmasıyla ülke adeta mükemmelleşti, güzeldi. :bhr:

Ay yerim seni, o Kanal D logosunu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm zaten. :love1: :Z

Senin o ağzını yerim, kaliteyi tercih etmişsin o zamanlardan belli. :Z

Kanal D'nin doğmasıyla ülke adeta mükemmelleşti, güzeldi. :bhr:
O yıllar iyiydi ama şimdi pek iyi sayılmaz durumunuz :A