Bu mesaja da gülüyorlar.Ablacım Allah korusun bir gün kaza geçirsen ya da başka bir durum olsa çok önemli kan grubunun bilinmesi. Bence hemen yarın sağlık ocağına gidip kan ver.
Mümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilir@Çiğdem-
Aaa yine başlamış zenginlik hikayelerineAman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısın
Hikaye değil ayol benim hayatım çalındı belki deAaa yine başlamış zenginlik hikayelerine
0 Rh (+) boşuna pozitif insan değiliz hepsinin bir sebebi var.
Vayyy kandaşımsın sen de demek ki. Ama özelliğimiz kalmadı ne yazık ki. Şuan özel olan AB grubu.Özeller grubuna beni de yazın lütfen Atacan bey.
Kendi paramparçadaki Hazal zannediyorAaa yine başlamış zenginlik hikayelerine
Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldüm
Evet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldümSağlık ocağında kan grubu öğreniliyor muydu
İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlarEvet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.Zor bir işlem değil ki sadece iğneyle kan alıyorlar.
Fena mı işte kan tahlili yaptırmak iyidir düzenli kontrol yaptırın bak benim kolestrolüm uçmuştu en son yaptırdığımda.İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlar
Vayyy kandaşımsın sen de demek ki. Ama özelliğimiz kalmadı ne yazık ki. Şuan özel olan AB grubu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?