Kan Grubunuz Nedir ?

Kan Grubunuz Nedir ?

• A +

Oy: 14 50.0%
  • A -

Oy: 2 7.1%
  • B +

Oy: 2 7.1%
  • B -

Oy: 0 0.0%
  • AB +

• AB -

• 0 +

Oy: 7 25.0%
  • 0 -

Oy: 3 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
Negatif bir kanım olduğumu düşünürdüm, kan grubunu ölçtürmeden önce. Kanım pozitif, hem de A'sından. :)

Aynen ben de dünden beri o mesajda komik olan ne diye düşünüyorum. :D @Çiğdem- @gözlemci

Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldüm:F Sağlık ocağında kan grubu öğreniliyor muydu :A :A

Evet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm. :D Zor bir işlem değil ki sadece iğneyle kan alıyorlar. :D

İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlar :D
Aaa oğlan beni düşünüyor ayoll kıskanmayın ayoll @gözlemci sana demiyorum bu aralar aşırı kıskanan @DarkLegenD e diyorum :A :A :A

Ben genelde hep kan almaya gittim kansızlıktan bir çok kez yattığım için :F Ama hem o konuda bir düzensizlik var mı uzun zamandır test etmedim kontrolde etmiş olurum Köyden gelince bakacam Atacan için :A :A :A

Kendi paramparçadaki Hazal zannediyor :A :F
Benim hayatımı dizi yaptılar be sen ne diyon :A
@Çiğdem- @xemrexxx
maxresdefault.jpg

Aaa oğlan beni düşünüyor ayoll kıskanmayın ayoll @gözlemci sana demiyorum bu aralar aşırı kıskanan @DarkLegenD e diyorum :A :A :A

Ben genelde hep kan almaya gittim kansızlıktan bir çok kez yattığım için :F Ama hem o konuda bir düzensizlik var mı uzun zamandır test etmedim kontrolde etmiş olurum Köyden gelince bakacam Atacan için :A :A :A
Kan ver diyorum gülüyorsunuz ciddi bir şey söylenmiyor destere de ondan yakınırdı bana hep gülüyorlar diye. :A

Anne ve Babanızın da kan tahlillerine bakın yani hangi grup olduğuna sonra kendinizle eşleştirin.

Anne ve Babası 0 olan olupta kendisi B veya A ise şüphelenebilir :A Tabi diğer gruplarda da var böyle şeyler araştırın kısaca :A

Kuzum benim anneminde babamında kan grubunu bilmiyorum ya herhalde ben hiç zaman kan grubumu öğrenemicem :F

Cennet Mahallesi'nde şu bölüm efsanedir. Yunus'a kan vermişti birisi yumuşamıştı. :F @denizz19 @cookies @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem- @vadikızı @pompy @gözlemci @DarkLegenD @MEnes @bazinga @sokak sanati

:F:FAyy biliyorum bu bölümü bende kopmuştum yaa

Zor değil öğrenmesi. :T:

evet zor değil ablam abimin lösemiyken öğrenmek istedik hangimizin kanı uyuyor diye bakılırken bende dedim bende öğreneyim diye ama acele edildiği için o zaman öğrenemedim geçen hastalığımda da istedim unutmuşum ya öğrenecem inşallah :(