Bu mesaja da gülüyorlar.Ablacım Allah korusun bir gün kaza geçirsen ya da başka bir durum olsa çok önemli kan grubunun bilinmesi. Bence hemen yarın sağlık ocağına gidip kan ver.![]()
Mümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilir@Çiğdem-
Aaa yine başlamış zenginlik hikayelerineAman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısın![]()
![]()
Hikaye değil ayol benim hayatım çalındı belki deAaa yine başlamış zenginlik hikayelerine![]()
![]()
0 Rh (+) boşuna pozitif insan değiliz hepsinin bir sebebi var.![]()
Vayyy kandaşımsın sen de demek ki. Ama özelliğimiz kalmadı ne yazık ki. Şuan özel olan AB grubu.Özeller grubuna beni de yazın lütfen Atacan bey.![]()
Kendi paramparçadaki Hazal zannediyorAaa yine başlamış zenginlik hikayelerine![]()
![]()
Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldüm
Evet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.Sağlık Ocağına gidip kan ver demişsin ya o kısma güldümSağlık ocağında kan grubu öğreniliyor muydu
![]()
![]()
İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlarEvet kan tahlili yapılıp öğreniliyor. Ben sağlık ocağına gidip ölçtürmüştüm.Zor bir işlem değil ki sadece iğneyle kan alıyorlar.
![]()
Fena mı işte kan tahlili yaptırmak iyidir düzenli kontrol yaptırın bak benim kolestrolüm uçmuştu en son yaptırdığımda.İşte hiç gerek yok kızılaya gitsin merkeze yakınmış @Çiğdem- parmak ucunu tık diye delip anında söylüyorlar ve kartı veriyorlar![]()
Vayyy kandaşımsın sen de demek ki. Ama özelliğimiz kalmadı ne yazık ki. Şuan özel olan AB grubu.![]()