Onun kanını bana verseniz halim dumanKim malum kişiHee okey anladım
Onun kanını bana verseniz halim dumanKim malum kişiHee okey anladım
Evet özel ve güzeliz.
Bizim ailede herkes 0 bi ben BAnne ve Babanızın da kan tahlillerine bakın yani hangi grup olduğuna sonra kendinizle eşleştirin.
Anne ve Babası 0 olan olupta kendisi B veya A ise şüphelenebilirTabi diğer gruplarda da var böyle şeyler araştırın kısaca
Sen bi mayhoş olursun onu versek sanaOnun kanını bana verseniz halim duman
+Küpeliyiz.Evet özel ve güzeliz.
Emin misin 😱, ayıp olacak ama Annen veya Baban birbirinden birini aldatmışBizim ailede herkes 0 bi ben B
Saçlarımı tarz yaparımSen bi mayhoş olursun onu versek sana
Aynen sana bir de video çekeriz "Saçlarım şekil önümden çekil" diyeSaçlarımı tarz yaparım
Mümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilirEmin misin 😱, ayıp olacak ama Annen veya Baban birbirinden birini aldatmışSanırım Annen babanı aldatmış
Aman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısınMümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilir@Çiğdem-
Iyyy iğrendim yineAynen sana bir de video çekeriz "Saçlarım şekil önümden çekil" diye
Küpeye ve dövmeye NET karşıyım.+Küpeliyiz.Hadi kandaşım olarak sen de tak lütfen.
O kim ayol benim gibi ünlü biri miAman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısın
Küpeye iyice alışınca sen de böyle olacaksın işte ahahahaha.
Geçen izlemiştim.Muarrem demesi çok güzel Muharrem İnce'ye içimden onun gibi diyordum.
Ben de Pembe'nin "kız artık buna baba denmez ana deyin" dediği kısma kahkaha atıyorum her seferinde.Küpeye iyice alışınca sen de böyle olacaksın işte ahahahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?