Onun kanını bana verseniz halim dumanKim malum kişi![]()
Hee okey anladım
![]()
Onun kanını bana verseniz halim dumanKim malum kişi![]()
Hee okey anladım
![]()
Evet özel ve güzeliz.
Bizim ailede herkes 0 bi ben BAnne ve Babanızın da kan tahlillerine bakın yani hangi grup olduğuna sonra kendinizle eşleştirin.
Anne ve Babası 0 olan olupta kendisi B veya A ise şüphelenebilirTabi diğer gruplarda da var böyle şeyler araştırın kısaca
![]()
Sen bi mayhoş olursun onu versek sanaOnun kanını bana verseniz halim duman![]()
+Küpeliyiz.Evet özel ve güzeliz.![]()
Emin misin 😱, ayıp olacak ama Annen veya Baban birbirinden birini aldatmışBizim ailede herkes 0 bi ben B![]()
Saçlarımı tarz yaparımSen bi mayhoş olursun onu versek sana![]()
Aynen sana bir de video çekeriz "Saçlarım şekil önümden çekil" diyeSaçlarımı tarz yaparım![]()
Mümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilirEmin misin 😱, ayıp olacak ama Annen veya Baban birbirinden birini aldatmış![]()
Sanırım Annen babanı aldatmış
![]()
Aman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısınMümkün değil,hastanede karışmış olabilirim,gerçek ailem yalılarda falan yaşıyor olabilirim,birisi benim hayatımı yaşıyor olabilir@Çiğdem-
Iyyy iğrendim yineAynen sana bir de video çekeriz "Saçlarım şekil önümden çekil" diye![]()
Küpeye ve dövmeye NET karşıyım.+Küpeliyiz.Hadi kandaşım olarak sen de tak lütfen.
![]()
O kim ayol benim gibi ünlü biri miAman Tanrımm sen yoksa Amanda Clark mısın![]()
![]()
Küpeye iyice alışınca sen de böyle olacaksın işte ahahahaha.
Geçen izlemiştim.Muarrem demesi çok güzel Muharrem İnce'ye içimden onun gibi diyordum.
![]()
Ben de Pembe'nin "kız artık buna baba denmez ana deyin" dediği kısma kahkaha atıyorum her seferinde.Küpeye iyice alışınca sen de böyle olacaksın işte ahahahaha.