Show Kalpazan - Dizi Yorumları

Naz’ın ders çalıştırdığı oyuncuyu İrem Kahyaoğlu’na çok benzetiyorum. Daha ilk Bölüm aklıma geldi
IMG_3789.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Diziyi tamamladım.
Final hayal kırıklığı oldu, acele yapıldığı çok belliydi. Bir sonu olmadı, belki bir ihtimal devamı çekilir umudu varmış gibi.
Eğer dijitalde yayınlansa çok harika bir dizi olabilirmiş.
Yalnız bu Breaking Bad dizisinden esinlenme değil, bildiğin kopyası yapılmaya çalışılmış :A
Bir sürü detay sayabilirim.
Sarp Akkaya harika bir oyuncu ama bu dizide henüz potansiyelini gösteremeden dizi sona erdi. Tam artık onun kendini göstereceği bölümlere gelmiştik.
Timuçin Esen yine döktürmüş. O şapka ve gözlük ile bambaşka bir görüntüye sahip oldu.
Çağlar Ertuğrul’a bu roller çok yakışıyor. Adam bildiğin yürüyen karizma.
Mesut karakterini oynayan çocukta rolüne çok yakışıyordu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Diziyi tamamladım.
Final hayal kırıklığı oldu, acele yapıldığı çok belliydi. Bir sonu olmadı, belki bir ihtimal devamı çekilir umudu varmış gibi.
Eğer dijitalde yayınlansa çok harika bir dizi olabilirmiş.
Yalnız bu Breaking Bad dizisinden esinlenme değil, bildiğin kopyası yapılmaya çalışılmış :A
Bir sürü detay sayabilirim.
Sarp Akkaya harika bir oyuncu ama bu dizide henüz potansiyelini gösteremeden dizi sona erdi. Tam artık onun kendini göstereceği bölümlere gelmiştik.
Timuçin Esen yine döktürmüş. O şapka ve gözlük ile bambaşka bir görüntüye sahip oldu.
Çağlar Ertuğrul’a bu roller çok yakışıyor. Adam bildiğin yürüyen karizma.
Mesut karakterini oynayan çocukta rolüne çok yakışıyordu.
Sarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu mesela :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu mesela :A
Yeğenim “bu adam bu kıza aşık mı” diye sormuştu :A hikaye başta o tarz olacaktı belli. Kızında gözü parada olduğu için bi yasak Aşk mevzusu olurdu ama senarist son anda vazgeçmiş gibi.
Gelelim soruna: Dizinin ömrü uzun olsaydı anlardık.
çok belli edilmedi. Başlıkta sır ortaya çıktı diyor ama yine soru işareti :A
doğum tarihi kafa karıştırdı :A

• Güldürdün
Yeğenim “bu adam bu kıza aşık mı” diye sormuştu :A hikaye başta o tarz olacaktı belli. Kızında gözü parada olduğu için bi yasak Aşk mevzusu olurdu ama senarist son anda vazgeçmiş gibi.

Elif karakteri için kızı veya kardeşi demişler yorumlarda :A

Evet sevgililik durumları olacaktı belli ki senarist tepkilerden korkup vazgeçmiş :A

Paramparça dizisinde Sarp Akkaya ve Alina Boz'u sevgili yapmışlardı, onlar arasında da yaş farkı çoktu :A

Soru işaretleriyle bitmiş demek, tüh :A Hayal gücümüze bırakılmış artık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Evet sevgililik durumları olacaktı belli ki senarist tepkilerden korkup vazgeçmiş :A

Paramparça dizisinde Sarp Akkaya ve Alina Boz'u sevgili yapmışlardı, onlar arasında da yaş farkı çoktu :A

Yok bu kısım için dedim yoksa diğer kısımları sonuca bağladılar
Adem itiraf etti ve polis ile iş birliği yapmaya evet dedi ve sokakta dolaşırken son yazısı belirdi :A
Vezir’i nasıl yakalayacaklardı o kısımları görmedik.

Bu arada kendisine taktığı lakap Lidyali oldu :A (Heisenberg misali)

• Güldürdün
Adem itiraf etti ve polis ile iş birliği yapmaya evet dedi ve sokakta dolaşırken son yazısı belirdi :A

Sarp Akkaya ve Vezir olayı soru işaretleriyle bitmiş işte :A Adem'in de polisle işbirliği nasıl sonuçlar doğururdu bilemeyeceğiz :A

Breaking Bad de başlarda ağır ilerleyen bir diziydi ve sonradan açılmıştı :A Kalpazan açılır mıydı, meçhul :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Ben öleni diğer kızı olarak düşünmüştüm. :A Senaristin son anda caydığını nasıl anladın ?

Orço mu ? Ne alaka ? :A
Sarp Akkaya ve Vezir olayı soru işaretleriyle bitmiş işte :A Adem'in de polisle işbirliği nasıl sonuçlar doğururdu bilemeyeceğiz :A

Breaking Bad de başlarda ağır ilerleyen bir diziydi ve sonradan açılmıştı :A Kalpazan açılır mıydı, meçhul :A
Vezir, zaten Sarp’tı. :A