Kaçıncı bölümdesin?Naz’ın ders çalıştırdığı oyuncuyu İrem Kahyaoğlu’na çok benzetiyorum. Daha ilk Bölüm aklıma geldi
Ekli dosyayı görüntüle 131354
Bugüne bitirmeyi planlıyorum. 7 birazdanKaçıncı bölümdesin?
Hoplayarak mı izliyorsun?Bugüne bitirmeyi planlıyorum. 7 birazdan
Sarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu meselaDiziyi tamamladım.
Final hayal kırıklığı oldu, acele yapıldığı çok belliydi. Bir sonu olmadı, belki bir ihtimal devamı çekilir umudu varmış gibi.
Eğer dijitalde yayınlansa çok harika bir dizi olabilirmiş.
Yalnız bu Breaking Bad dizisinden esinlenme değil, bildiğin kopyası yapılmaya çalışılmış
Bir sürü detay sayabilirim.
Sarp Akkaya harika bir oyuncu ama bu dizide henüz potansiyelini gösteremeden dizi sona erdi. Tam artık onun kendini göstereceği bölümlere gelmiştik.
Timuçin Esen yine döktürmüş. O şapka ve gözlük ile bambaşka bir görüntüye sahip oldu.
Çağlar Ertuğrul’a bu roller çok yakışıyor. Adam bildiğin yürüyen karizma.
Mesut karakterini oynayan çocukta rolüne çok yakışıyordu.
Ajahahahaha iyi soruSarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu mesela
Onun sebebi gösterildi. Erkenden diziyi satmasaydın bilirdin.Sarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu mesela
Diziyi sattığım ve bu yüzden bilmediğim için soruyorum zatenOnun sebebi gösterildi. Erkenden diziyi satmasaydın bilirdin.
İzle ve öğren.Diziyi sattığım ve bu yüzden bilmediğim için soruyorum zaten
Şimdi sattığın yere geri dön ve bitir diziyi.Diziyi sattığım ve bu yüzden bilmediğim için soruyorum zaten
İzle ve öğren.
Sattığım yeri hatırlamıyorum UğraşamamŞimdi sattığın yere geri dön ve bitir diziyi.
Nankör herif. Emeğe saygı be.Sattığım yeri hatırlamıyorum Uğraşamam
Yeğenim “bu adam bu kıza aşık mı” diye sormuştu hikaye başta o tarz olacaktı belli. Kızında gözü parada olduğu için bi yasak Aşk mevzusu olurdu ama senarist son anda vazgeçmiş gibi.Sarp Akkaya'nın olayı neydi? Naz'a niye ilgi duyuyordu mesela
Elif karakteri için kızı veya kardeşi demişler yorumlardaYeğenim “bu adam bu kıza aşık mı” diye sormuştu hikaye başta o tarz olacaktı belli. Kızında gözü parada olduğu için bi yasak Aşk mevzusu olurdu ama senarist son anda vazgeçmiş gibi.
Gelelim soruna: Dizinin ömrü uzun olsaydı anlardık.
çok belli edilmedi. Başlıkta sır ortaya çıktı diyor ama yine soru işareti
doğum tarihi kafa karıştırdı
Yok bu kısım için dedim yoksa diğer kısımları sonuca bağladılarElif karakteri için kızı veya kardeşi demişler yorumlarda
Evet sevgililik durumları olacaktı belli ki senarist tepkilerden korkup vazgeçmiş
Paramparça dizisinde Sarp Akkaya ve Alina Boz'u sevgili yapmışlardı, onlar arasında da yaş farkı çoktu
Soru işaretleriyle bitmiş demek, tüh Hayal gücümüze bırakılmış artık
Sarp Akkaya ve Vezir olayı soru işaretleriyle bitmiş işte Adem'in de polisle işbirliği nasıl sonuçlar doğururdu bilemeyeceğizYok bu kısım için dedim yoksa diğer kısımları sonuca bağladılar
Adem itiraf etti ve polis ile iş birliği yapmaya evet dedi ve sokakta dolaşırken son yazısı belirdi
Vezir’i nasıl yakalayacaklardı o kısımları görmedik.
Bu arada kendisine taktığı lakap Lidyali oldu (Heisenberg misali)
Ben öleni diğer kızı olarak düşünmüştüm. Senaristin son anda caydığını nasıl anladın ?Yeğenim “bu adam bu kıza aşık mı” diye sormuştu hikaye başta o tarz olacaktı belli. Kızında gözü parada olduğu için bi yasak Aşk mevzusu olurdu ama senarist son anda vazgeçmiş gibi.
Gelelim soruna: Dizinin ömrü uzun olsaydı anlardık.
çok belli edilmedi. Başlıkta sır ortaya çıktı diyor ama yine soru işareti
doğum tarihi kafa karıştırdı
Elif karakteri için kızı veya kardeşi demişler yorumlarda
Evet sevgililik durumları olacaktı belli ki senarist tepkilerden korkup vazgeçmiş
Paramparça dizisinde Sarp Akkaya ve Alina Boz'u sevgili yapmışlardı, onlar arasında da yaş farkı çoktu
Soru işaretleriyle bitmiş demek, tüh Hayal gücümüze bırakılmış artık
Orço mu ? Ne alaka ?Yok bu kısım için dedim yoksa diğer kısımları sonuca bağladılar
Adem itiraf etti ve polis ile iş birliği yapmaya evet dedi ve sokakta dolaşırken son yazısı belirdi
Vezir’i nasıl yakalayacaklardı o kısımları görmedik.
Bu arada kendisine taktığı lakap Lidyali oldu (Heisenberg misali)
Vezir, zaten Sarp’tı.Sarp Akkaya ve Vezir olayı soru işaretleriyle bitmiş işte Adem'in de polisle işbirliği nasıl sonuçlar doğururdu bilemeyeceğiz
Breaking Bad de başlarda ağır ilerleyen bir diziydi ve sonradan açılmıştı Kalpazan açılır mıydı, meçhul