Show Kalpazan - Dizi Yorumları

İzliyorum şu an. Sıkıcı baya. Klişe sahnelerde mevcut. Dizinin amacı ne bilmem ama kötü bir mesaj veriyor izleyicilere.
İzleyip izlememe konusunda kararsızım daha. Henüz yarıladım ilk bölümü.
@Bully spoi yedirdi bana :A katil olacakmış galiba
Dizi sıkıcı, akmıyor :A Vaktini harcama boşuna :A Dijital için düşünmüşler ama TV’ye çekilmiş sonra.

Spoi yedirdim demek tüh :A O kısımdan sonra başka bir olay olmuyor zaten dizide. Sana iyilik yapmışım bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dizi sıkıcı, akmıyor :A Vaktini harcama boşuna :A Dijital için düşünmüşler ama TV’ye çekilmiş sonra.

Spoi yedirdim demek tüh :A O kısımdan sonra başka bir olay olmuyor zaten dizide. Sana iyilik yapmışım bence :A
Bari ilk bölümü tamamlayıp sonra fragman vs bakınırım bakalım.
Ben arada Kanıt ile devam edeyim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
İzliyorum şu an. Sıkıcı baya. Klişe sahnelerde mevcut. Dizinin amacı ne bilmem ama kötü bir mesaj veriyor izleyicilere.
Katil olmayacak çocuk oyun oynuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Gördüm TV de final yazıyordu. Belki izleyecektim devamını da ama final yaptı diye izlemme artık :)

• Beğendim

Meğersem katil değilmiş
Kartal çok fena :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Kartal her bakımdan çok fena... :bhr:
Hemen nasıl damlamış etiketsiz :F
Ya, ben spoiler vermemişim sana :A Zaten mesajım da kutucuk içindeymiş, onu açıp bakmışsın :A Fragman yorumu yapmışım, tutmamış benim tahmin.

Asıl @12.Adam verdi spoiler yukarda :A

Kartal fena aynen :A Zorla işin içine çekecek abisini :A
@12.Adam ’ın mesaja bakmadım. Okumayayım o zaman :A
Çok fazla ileri sarıyorum ama 3. bölüm baya iyiymiş :A sen kaç Bölüm izlemiştin?

Hemen nasıl damlamış etiketsiz :F

@12.Adam ’ın mesaja bakmadım. Okumayayım o zaman :A
Çok fazla ileri sarıyorum ama 3. bölüm baya iyiymiş :A sen kaç Bölüm izlemiştin?
Katil olmayacak, çocuk oyun oynuyor yazmış. Spoiler oydu, tehlike geçti yani :A Halbuki güldürdü de atmışsın 12.Adam’ın mesaja, farkında olmaman güzel oldu heyecanın kaçmadı :A

Ben 4’te bırakmıştım galiba :A Bir de forum sohbetleri yoğun olmuştu ondan da diziye odaklanamamışımdır onun da etkisi olmuştur soğumamda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Katil olmayacak, çocuk oyun oynuyor yazmış. Spoiler oydu, tehlike geçti yani :A Halbuki güldürdü de atmışsın 12.Adam’ın mesaja, farkında olmaman güzel oldu heyecanın kaçmadı :A

Ben 4’te bırakmıştım galiba :A Bir de forum sohbetleri yoğun olmuştu ondan da diziye odaklanamamışımdır onun da etkisi olmuştur soğumamda :A
Çocuk diye yazmış, kardeşi dese anlardım belki ama iyi ki anlamamışım. Cidden limon sıkmalık sinir bozucu bir spoi olayı aslında :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully

@Dosi , Ben diyince neden kıymeti olmuyor? :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and Dosi