Kalbim Ege'de Kaldı Final Yapacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,848
Puanı
711
Yaz ayında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi hakkında üzücü haber geldi.

Uçankuş'un haberine göre başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası'nın paylaştığı Çarşamba akşamları yayınlanan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi istenilen reytinglere ulaşamadığı için 13. bölümde final yaparak yayın hayatına son verecek.

Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı'nın istenilen reytingleri alamaması sonucunda yapım şirketi ile diziyi uzatmama kararı aldı.

558b133ea781b61e583f9223.jpg

Son düzenleme:
Beklenen haber, iki dizi de beklenenin altında gidiyordu maalesef. Her şeye rağmen final yapabilecek olmaları da daha merhametli bir Kanal D'nin bizi beklediğini gösteriyor gibi, yine de çok emin konuşmayayım.

Kalbim Ege'de Kaldı iyi diziydi, ama son haftalarda biraz sıkmaya başlamıştı. Yine de oranları iyiydi, bir süre daha devam edebilirdi. Yaz'ın Öyküsü de kaliteli gibiydi, ama yorumlara göre aynı kaliteyi devam ettirememiş.

Bu arada Kalbim Ege'de Kaldı başka bir gün veya saatte final yapabilir, çünkü Poyraz'ın 16 Eylül'de başlayabileceği söyleniyor.

Son düzenleme:
yazın öyküsü bomboş birgünde dizi rakibi yok reyting alamıyordu 🙂🙂🙂

kalbim egede kaldıyı galiba ilk 3 bölüm izledim sonra dizi köy havasından çıkınca bıraktım dizinin sonunun böyle olucağınada hiç şaşırmadım oyüzden 🙂🙂🙂

Beklenilen bir gelişmeydi zaten yazın bu ratingleri alabiliyorlarsa zaten sezon içerisinde tutunmaları zordu, doğru bir karar.

Beklenen haber, iki dizi de beklenenin altında gidiyordu maalesef. Her şeye rağmen final yapabilecek olmaları da daha merhametli bir Kanal D'nin bizi beklediğini gösteriyor gibi, yine de çok emin konuşmayayım.

Bu arada Kalbim Ege'de Kaldı başka bir gün veya saatte final yapabilir, çünkü Poyraz'ın 16 Eylül'de başlayabileceği söyleniyor.
Katılıyorum. Başka gün final yapar.

Alper Saldıran'ın ilk kısa süren dizisi oldu bu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
171,900
Üyeler
8,462
Son Üye
erco