Alper Saldıran farkı.Oha dizi TT listesinde zirvede ve çok beğenilmiş. Helal olsun..
Onu senin dün Adı Mutluluk dizisindeki gibi Fox un yapar. .ssTT olmak bir şey değil artık, parayla yaptırıyorlar.
çilek kokusu beğenişmemiş twiiterde birinci olmuş kalbim ege kaldıromantik komedi zehirlenmesi yaşıyoruz basroldekiler maalesef kötü oynuyor hikayesi de kötü çilek kokusu karşında dayanamaz
Dizi baya beğenilmis emin misin tutmayacağı konusunda?romantik komedi zehirlenmesi yaşıyoruz basroldekiler maalesef kötü oynuyor hikayesi de kötü çilek kokusu karşında dayanamaz
Kalbim Ege'de Kaldı çok beğenildi başroldekilerde çok iyi oynuyor.romantik komedi zehirlenmesi yaşıyoruz basroldekiler maalesef kötü oynuyor hikayesi de kötü çilek kokusu karşında dayanamaz
yiğit bence bu dizi tutacak çok güzeldiDizi baya beğenilmis emin misin tutmayacağı konusunda?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Çilek Kokusu'na baktım biraz ama bir albenisi yoktu yani. Beğenmene şaşırdım açıkçası.romantik komedi zehirlenmesi yaşıyoruz basroldekiler maalesef kötü oynuyor hikayesi de kötü çilek kokusu karşında dayanamaz
Kalbim Ege'de Kaldı çok beğenildi başroldekilerde çok iyi oynuyor.
Dizi baya beğenilmis emin misin tutmayacağı konusunda?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çilek kokusu beğenişmemiş twiiterde birinci olmuş kalbim ege kaldı
gayet güzel hikayesi var bari burda inat etme yatwitterda beğenildi deyince aklıma ulan istanbul geldi muhtemelen diyalogları iyi diziyi 15 dakika falan izledim fragmanları ndan konusunu biliyorum . hikayesi olmayan dizinin şansı olmaz. çilek kokusu olmasaydı idare ederdi muhtemelen gün değiştirecek
Çilek Kokusu'nu beğenip Kalbim Ege'de Kaldı'yı beğenmeyen insanların zevklerinden şüphelenmemek elde değil.
nasıl bir hikayesi varmış benim görmediğimgayet güzel hikayesi var bari burda inat etme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?