Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

Oha dizi TT listesinde zirvede ve çok beğenilmiş. Helal olsun..

Çilek Kokusu pek beğenilmemiş yorumlara göre, Kalbim Ege'de Kaldı ise TT olarak fazla söze gerek olmadığını kanıtlamış. :)

Aa alperin rolune bakin 😱

Pınar Tuncegilcim sen nasıl izin veriyorsun boyle seyler yapmasina kocanin 😱 @Aserat @Çiğdem-

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarısını izledim çok beğendimm ya kara para aşk bitsin
tekrar izlicem inşallah çok beğendim ama zeliş saçlara sinir
oldum bir gözlüklerine ya:D

romantik komedi zehirlenmesi yaşıyoruz basroldekiler maalesef kötü oynuyor hikayesi de kötü çilek kokusu karşında dayanamaz

Yok yok, dizi kesinlikle tutacak. TT olması ve hakkında pek olumsuz yorum yapılmaması dizi için ciddi bir avantaj. Çilek Kokusu'nu ezeceğiz anlaşılan. :Z

Son düzenleme:
Kalbim Ege'de Kaldı çok beğenildi başroldekilerde çok iyi oynuyor. :D

Dizi baya beğenilmis emin misin tutmayacağı konusunda? :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çilek kokusu beğenişmemiş twiiterde birinci olmuş kalbim ege kaldı :D

twitterda beğenildi deyince aklıma ulan istanbul geldi muhtemelen diyalogları iyi diziyi 15 dakika falan izledim fragmanları ndan konusunu biliyorum . hikayesi olmayan dizinin şansı olmaz. çilek kokusu olmasaydı idare ederdi muhtemelen gün değiştirecek

Çilek Kokusu'nu beğenip Kalbim Ege'de Kaldı'yı beğenmeyen insanların zevklerinden şüphelenmemek elde değil. :A

twitterda beğenildi deyince aklıma ulan istanbul geldi muhtemelen diyalogları iyi diziyi 15 dakika falan izledim fragmanları ndan konusunu biliyorum . hikayesi olmayan dizinin şansı olmaz. çilek kokusu olmasaydı idare ederdi muhtemelen gün değiştirecek
gayet güzel hikayesi var bari burda inat etme ya:D:D:D

Çilek Kokusu'nu beğenip Kalbim Ege'de Kaldı'yı beğenmeyen insanların zevklerinden şüphelenmemek elde değil. :A
:F