Bence çok sıkıcıydı, çoğu yerde sıkıntıdan patladım. Ama sonu heyecanlı bitti gerçekten.Dizi bu bölüm çooooook güzeldi.Sonunda Mustafanın vurulması felan.Bence dizi harbiden finala doğru gidiyor.
Ben hiç sıkılmadım açıkcası.Bugün birazda kötüydüm burda da böyle üzücü sahneler olduğuna göre belki de sıkılmadım.Bence çok sıkıcıydı, çoğu yerde sıkıntıdan patladım. Ama sonu heyecanlı bitti gerçekten.
Ben paylaştım bunu dün.Müjdeli haber geldi!
Final yapacağı söylentileri dolaşan 'Kalbim Ege'de Kaldı' dizisinin final yapmayacağı Limon Film'in sosyal medya hesabından duyuruldu.
Sosyal medya hesabında gördüm, hatta gidip konu açmayı bile düşündüm, sen böyle paylaşmışsın. Bir de burada paylaşayım dedim. Çok iyi bir haber bu çünkü, burada paylaşmazsam olmaz.Ben paylaştım bunu dün.
Aslında buna sevinmem lazım, ama son bölümlerde çok sıkılıyorum nedense. Yine de devam edecek olmasına sevindim.Müjdeli haber geldi!
Final yapacağı söylentileri dolaşan 'Kalbim Ege'de Kaldı' dizisinin final yapmayacağı Limon Film'in sosyal medya hesabından duyuruldu.
Çok sevindim hiç sıkmıyor dizi.Müjdeli haber geldi!
Senaryo kısıtlanıyor gibi geliyor bana ama izletiyor. Mustafa ile Zeliş'in sahneleri çok iyi ve o sahneler hiç sıkmıyor diyebilirim. Çok uzun süreli olunca, çok geniş yerde geçmeyince haliyle böyle sıkıcı sahneler de ortaya çıkabiliyor. Hemen hemen her dizide böyle sahneler vardır.Aslında buna sevinmem lazım, ama son bölümlerde çok sıkılıyorum nedense. Yine de devam edecek olmasına sevindim.
Arka sokaklar dizisine polis baskını@pompy bunun fragmanları son zamanlarda hep geç çıkıyor zaten.Yarın çıkar
Aslında hala iyi, ama aşka geçildikten sonra sıkılmaya başladım nedense. Belki de başka nedenler vardır, bilemem tabii. Yine de devam edecek olmasına sevindim.Senaryo kısıtlanıyor gibi geliyor bana ama izletiyor. Mustafa ile Zeliş'in sahneleri çok iyi ve o sahneler hiç sıkmıyor diyebilirim. Çok uzun süreli olunca, çok geniş yerde geçmeyince haliyle böyle sıkıcı sahneler de ortaya çıkabiliyor. Hemen hemen her dizide böyle sahneler vardır.
pelin bir diziyi valiye şikayet etti pararelci diyeSon bölümünü dizinin final yapacağını düşünerek izliyordum, orası sıkıntıydı. Oh be, final yapmayacağını öğrendikten sonra daha keyifli izlerim. Hatta boşanma olayı oldu, Mustafa vuruldu falan, finale doğru gidiyor hissi verdi. Böyle bir şey yok neyse ki, izlemeye devam.