Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

21.00'da reklama girdi 22.45'e kadar reklama girmez herhalde

@Aserat izleyecek misin

Son düzenleme:
Müjdeli haber geldi!

10858587_10154335925339152_6329283826036987781_n.jpg

Final yapacağı söylentileri dolaşan 'Kalbim Ege'de Kaldı' dizisinin final yapmayacağı Limon Film'in sosyal medya hesabından duyuruldu.

Müjdeli haber geldi!

10858587_10154335925339152_6329283826036987781_n.jpg

Final yapacağı söylentileri dolaşan 'Kalbim Ege'de Kaldı' dizisinin final yapmayacağı Limon Film'in sosyal medya hesabından duyuruldu.
Aslında buna sevinmem lazım, ama son bölümlerde çok sıkılıyorum nedense. Yine de devam edecek olmasına sevindim. :)

Aslında buna sevinmem lazım, ama son bölümlerde çok sıkılıyorum nedense. Yine de devam edecek olmasına sevindim. :)
Senaryo kısıtlanıyor gibi geliyor bana ama izletiyor. Mustafa ile Zeliş'in sahneleri çok iyi ve o sahneler hiç sıkmıyor diyebilirim. Çok uzun süreli olunca, çok geniş yerde geçmeyince haliyle böyle sıkıcı sahneler de ortaya çıkabiliyor. Hemen hemen her dizide böyle sahneler vardır. :)

Son bölümünü dizinin final yapacağını düşünerek izliyordum, orası sıkıntıydı. Oh be, final yapmayacağını öğrendikten sonra daha keyifli izlerim. Hatta boşanma olayı oldu, Mustafa vuruldu falan, finale doğru gidiyor hissi verdi. Böyle bir şey yok neyse ki, izlemeye devam. :)

Senaryo kısıtlanıyor gibi geliyor bana ama izletiyor. Mustafa ile Zeliş'in sahneleri çok iyi ve o sahneler hiç sıkmıyor diyebilirim. Çok uzun süreli olunca, çok geniş yerde geçmeyince haliyle böyle sıkıcı sahneler de ortaya çıkabiliyor. Hemen hemen her dizide böyle sahneler vardır. :)
Aslında hala iyi, ama aşka geçildikten sonra sıkılmaya başladım nedense. Belki de başka nedenler vardır, bilemem tabii. Yine de devam edecek olmasına sevindim. :)

Son bölümünü dizinin final yapacağını düşünerek izliyordum, orası sıkıntıydı. Oh be, final yapmayacağını öğrendikten sonra daha keyifli izlerim. Hatta boşanma olayı oldu, Mustafa vuruldu falan, finale doğru gidiyor hissi verdi. Böyle bir şey yok neyse ki, izlemeye devam. :)
pelin bir diziyi valiye şikayet etti pararelci diye

Kesinlikle kötü bir bölümdü. Şirin bir Ege köyü dizisi izleme amacıyla yola çıktı, ama haftalar geçtikçe vurulmalarla, kaçırılmalarla, fenalaşmalarla vb. Total oyunlarıyla bambaşka bir yapıma dönüştü. Reyting arttıkça kalite azaldı. Yaman ilk bölümlerde saf bir adamken şimdi adam kaçırmaya başladı ve öldürmekten bahsediyor.

Sonuç olarak Kalbim Ege'de Kaldı macerası benim için sona ermiştir. Ne zaman ki Poyraz başlar, ben de Kanal D ekranına geri dönerim. Ekibe başarılar, ama bundan sonra ben yokum.