bence yarın baya artacaktır,hem çok güzel bir bölümdü hem uzunduİnşallah reytingleri de güzel gelir. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
bence yarın baya artacaktır,hem çok güzel bir bölümdü hem uzunduİnşallah reytingleri de güzel gelir. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Çilek Kokusu bittikten sonra yayına bir süre daha devam etti ve 23.45'te bitti, en azından boşta kalan izleyicinin birazını kapmıştır diye düşünüyorum. Bu bölüme de ortalama reytingler gelirse çok üzülürüm.bence yarın baya artacaktır,hem çok güzel bir bölümdü hem uzundu
o dizi zaten kış sezonunda düşmeye başlar klasik ergen dizileri gibiÇilek Kokusu bittikten sonra yayına bir süre daha devam etti ve 23.45'te bitti, en azından boşta kalan izleyicinin birazını kapmıştır diye düşünüyorum. Bu bölüme de ortalama reytingler gelirse çok üzülürüm.
Hafta sonu olabilir, ama gün ihtimallerini konuşmak için önce yerini garantilemesi lazım. Birkaç hafta boyunca 6-7 reyting alabilirse yeni sezona rahatça çıkar ve en azından bir süre daha devam eder.o dizi zaten kış sezonunda düşmeye başlar klasik ergen dizileri gibi
bakalım yeni sezona çıkarsa hangi gün yayınlanacak kalbim egede kaldı
şu zamanlar o reytingler zor ama 5 reyting ortalaması tutturursa yine yeni sezona kalır,şu reytinglerle de kalır ama işi çok zorlaşır rakip gelince çakılırHafta sonu olabilir, ama gün ihtimallerini konuşmak için önce yerini garantilemesi lazım. Birkaç hafta boyunca 6-7 reyting alabilirse yeni sezona rahatça çıkar ve en azından bir süre daha devam eder.
Kiralık Aşk, Güneşin Kızları gibi diziler yaz aylarına rağmen yüksek reyting alabiliyor, bu dizinin de böyle bir kanalda yeni sezona çıkabilmesi için en az 6 alması lazım.şu zamanlar o reytingler zor ama 5 reyting ortalaması tutturursa yine yeni sezona kalır,şu reytinglerle de kalır ama işi çok zorlaşır rakip gelince çakılır
ama ikiside boşlukta at koşturuyor çarşamba gününde çilek kokusu varKiralık Aşk, Güneşin Kızları gibi diziler yüksek reyting alabiliyor, bu dizinin de böyle bir kanalda yeni sezona çıkabilmek için en az 6 alması lazım.
AB'de ilk bölümde olduğu gibi 5'i geçebilir, ama Total'i kestiremiyorum. Yarınki reyting sonuçlarını bekleyip göreceğiz artık.ama ikiside boşlukta at koşturuyor çarşamba gününde çilek kokusu var
yarın bence total 4 üstü ab 4.5-5 arası gelir
inşallah bölüm hakkettiği sonuçları alırAB'de ilk bölümde olduğu gibi 5'i geçebilir, ama Total'i kestiremiyorum. Yarınki reyting sonuçlarını bekleyip göreceğiz artık.
İnşallah.inşallah bölüm hakkettiği sonuçları alır
Asıl kalbim Ege de kaldı düşeceko dizi zaten kış sezonunda düşmeye başlar klasik ergen dizileri gibi
bakalım yeni sezona çıkarsa hangi gün yayınlanacak kalbim egede kaldı
Zeliş’le Mustafa arasına kara kedi mi giriyor?
Zeliş tam da Mustafa’ya yaklaşıyorken Mustafa’yı beklenmedik bir şekilde başkasıyla görür. Kıskançlık krizi geçiren Zeliş ani bir kararla Yaman’ın teklifini kabul eder.
Köydeki erkekler Cabbar’ın hafızasını geri getirmek için uğraşırken, Halime’nin biricik nazik kocasını yine kaybetmeye hiç niyeti yoktur.
Zeliş ve Yaman tekneyle açılırken Mustafa onlardan uzak durabilecek midir? Üçlü beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır.