Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

Ben de ççok beğendim bu bölümü sonunu izleyemedim noldu aga?
sonu çok karışıktı teknede yangın çıktı atladılar sonra, tekne kendi kendine gitmeye başladı
güvenlik ekipleri teknede arama yaptı mustafayla zelişe ait eşyalar buldular bunları öldü sandılar orada bitti

son sahneyi ben tam anlayamadım, teknede yangın çıktı niye patlamadı orada bir yeri kaçırdım galiba
Yaman, Zeliş'e yakınlaşırken Zeliş yanlışlıkla yağı ocağın üstüne döktü ve küçük bir yangın çıktı. Sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman tekneden atladılar. Bence mantıksız bir sahneydi.

Yükselebilir bugünkü bölümle bana baya zevkli geldi bu bölüm. :X
Geçen hafta yükselmişti, bu hafta AB'de 4'ü geçsin en azından. :)

Yaman, Zeliş'e yakınlaşırken Zeliş yanlışlıkla yağı ocağın üstüne döktü ve küçük bir yangın çıktı. Sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman tekneden atladılar. Bence mantıksız bir sahneydi.

Geçen hafta yükselmişti, bu hafta AB'de 4'ü geçsin en azından. :)
İnşallah geçer günü Cumarrtesi olsun bence. :X

İnşallah bitmez neden öyle diyon. :F
Bitmesini istemem, ama Kanal D'nin tahammül edeceğini sanmıyorum. Bu sonuçları kışın alsaydı şimdiye kadar biterdi, bu da bir gerçek. Yeni sezon ile birlikte (uygun bir güne gelmezse) bırakırım gibi, ama kadrosu için devam etmesini isterim. En iyi ihtimalle Cumartesi olur gibi.

Bitmesini istemem, ama Kanal D'nin tahammül edeceğini sanmıyorum. Bu sonuçları kışın alsaydı şimdiye kadar biterdi, bu da bir gerçek. Yeni sezon ile birlikte (uygun bir güne gelmezse) bırakırım gibi, ama kadrosu için devam etmesini isterim. En iyi ihtimalle Cumartesi olur gibi.
İnşallah devam eder eğlenceli dizi ilk başta çok iyiydi sonra nasıl düştü.sssss