Ben de ççok beğendim bu bölümü sonunu izleyemedim noldu aga?son zamanlarda ki en güzel bölümdü
Aileleri Mustafa ve Zeliş'in öldüğünü sandılar.Ben de ççok beğendim bu bölümü sonunu izleyemedim noldu aga?
sonu çok karışıktı teknede yangın çıktı atladılar sonra, tekne kendi kendine gitmeye başladıBen de ççok beğendim bu bölümü sonunu izleyemedim noldu aga?
Ama Mustfa ve Zeliş sahneleri beni benden aldı merakal bekliyoruz haftayı Cabbar çok komikti.Aileleri Mustafa ve Zeliş'in öldüğünü sandılar.
son sahneyi ben tam anlayamadım, teknede yangın çıktı niye patlamadı orada bir yeri kaçırdım galibaAileleri Mustafa ve Zeliş'in öldüğünü sandılar.
Ben son bölümlerde biraz sıkılıyorum, ama Poyraz başlayana kadar devam edeceğim. Zaten günü değişir birkaç haftaya kadar.Ama Mustfa ve Zeliş sahneleri beni benden aldı merakal bekliyoruz haftayı Cabbar çok komikti.
Yükselebilir bugünkü bölümle bana baya zevkli geldi bu bölüm.Ben son bölümlerde biraz sıkılıyorum, ama Poyraz başlayana kadar devam edeceğim. Zaten günü değişir birkaç haftaya kadar.
Yaman, Zeliş'e yakınlaşırken Zeliş yanlışlıkla yağı ocağın üstüne döktü ve küçük bir yangın çıktı. Sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman tekneden atladılar. Bence mantıksız bir sahneydi.son sahneyi ben tam anlayamadım, teknede yangın çıktı niye patlamadı orada bir yeri kaçırdım galiba
Geçen hafta yükselmişti, bu hafta AB'de 4'ü geçsin en azından.Yükselebilir bugünkü bölümle bana baya zevkli geldi bu bölüm.
İnşallah geçer günü Cumarrtesi olsun bence.Yaman, Zeliş'e yakınlaşırken Zeliş yanlışlıkla yağı ocağın üstüne döktü ve küçük bir yangın çıktı. Sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman tekneden atladılar. Bence mantıksız bir sahneydi.
Geçen hafta yükselmişti, bu hafta AB'de 4'ü geçsin en azından.
Cumartesi Güllerin Savaşı var, Çarşamba pt-2 olabilir ve birkaç hafta sonra da biter sanırım.İnşallah geçer günü Cumarrtesi olsun bence.
evet güzel jenerik müziği de güzelBu arada bu müzik gerçekten çok iyi, insan dinlemeye doyamıyor:
@EFE UYSAL, @Samanyolu24
Cumartesi Güllerin Savaşı var, Çarşamba pt-2 olabilir ve birkaç hafta sonra da biter sanırım.
İnşallah bitmez neden öyle diyon.Bu arada bu müzik gerçekten çok iyi, insan dinlemeye doyamıyor:
@EFE UYSAL, @Samanyolu24
Cumartesi Güllerin Savaşı var, Çarşamba pt-2 olabilir ve birkaç hafta sonra da biter sanırım.
Bitmesini istemem, ama Kanal D'nin tahammül edeceğini sanmıyorum. Bu sonuçları kışın alsaydı şimdiye kadar biterdi, bu da bir gerçek. Yeni sezon ile birlikte (uygun bir güne gelmezse) bırakırım gibi, ama kadrosu için devam etmesini isterim. En iyi ihtimalle Cumartesi olur gibi.İnşallah bitmez neden öyle diyon.
İnşallah devam eder eğlenceli dizi ilk başta çok iyiydi sonra nasıl düştü.sssssBitmesini istemem, ama Kanal D'nin tahammül edeceğini sanmıyorum. Bu sonuçları kışın alsaydı şimdiye kadar biterdi, bu da bir gerçek. Yeni sezon ile birlikte (uygun bir güne gelmezse) bırakırım gibi, ama kadrosu için devam etmesini isterim. En iyi ihtimalle Cumartesi olur gibi.
İlk bölüm AB'de 5,09 almıştı, ama devamını getiremedi maalesef. Dediğim gibi son bölümler bana göre biraz sıkıcı geçiyor, yine de yükselmesini canı gönülden isterim.İnşallah devam eder eğlenceli dizi ilk başta çok iyiydi sonra nasıl düştü.sssss
İnşallah yükselir.İlk bölüm AB'de 5,09 almıştı, ama devamını getiremedi maalesef. Dediğim gibi son bölümler bana göre biraz sıkıcı geçiyor, yine de yükselmesini canı gönülden isterim.
güllerin savaşı cuma olacak kalbim egede kaldı pazartesi pt 2İnşallah bitmez neden öyle diyon.
İnşallah öyle olmaz.güllerin savaşı cuma olacak kalbim egede kaldı pazartesi pt 2