Star Kaderimin Oyunu - Dizi Yorumları

Oh, Ahmet'e bir şey olmamış ama Helin tokat attığını gördü Asiye'nin... Bakalım neler olacak? Ayrıca Cemal'e ne kadar küfretsem az kalır, "kıskandın mı" ne demek ya? Hem bırak git yıllar önce, hem de böyle değil. Eline sağlık Asiye.

Bölüm başladığından beri tempo hiç düşmedi hele bölüm sonu daha iyiydi, yarın 5-6 bandında reyting bekliyorum.

Akrep'ten aldığın hissi alacaksın bak demedi deme
Akrep kadar olamaz ama umarım öyle olur.

Bölüm çok iyiydi. Sosyal medyada da iyi etki yarattı bu hafta. Yarından itibaren zirve yarışına dahil olup önümüzdeki haftalardan itibaren açık ara zirvede yer alacağını düşünüyorum bu dizinin.
------

Olur olur bak dedi dersin

Harun, Mahir'in eğitim masraflarını karşılamıştır, zengin etmiştir diye düşünüyordum ama oğluymuş. Bu gerçeğin bu kadar erken ortaya çıkması şaşırttı.

İlk bölümde Harun un Mahirin adını duyunca üzülmesi falan anlamıştım oğlu olduğunu

Annemizi saklarkenden emin değilim ama bu dizi hep trendlerdeydi youtubede 4 milyon izlendi tutar

Reactions: hayret bi şey
Çok fazla total kokan bir dizi. Öykü Karayel ve Meriç Aral için bile katlanılmaz bir dizi. Bilmiyorum, dizinin tutmasına sevindim ama projenin kalitesi tartışılır.

Çok fazla total kokan bir dizi. Öykü Karayel ve Meriç Aral için bile katlanılmaz bir dizi. Bilmiyorum, dizinin tutmasına sevindim ama projenin kalitesi tartışılır.
Dizinin tutmasına niye seviniyorsun ki sevdiğin oyuncular bu ucuz Total işinde uzun süre zaman harcamak zorunda kalacak.

Reactions: Angelica
KADERİMİN OYUNU 3. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

------

KADERİMİN OYUNU 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Ahmet’in kaybolmasıyla gerilen ortam, Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirir. Harun’un Mahir’e yaptığı sürpriz teklif, Cemal’in de hayatını büyük ölçüde etkiler.

Genç adamın aldığı ani karar, Asiye’yi köşeye sıkıştırır. Nergis babasıyla karşı karşıya olmanın gerginliğini yaşarken, Demirhan konağının çalan kapısı dikkatleri ansızın Asiye ve çocukları üzerine çeker.

Zahide konakta harcanıyor, bir dedektiflik bürosu falan kursun.
Her ne kadar Asiye’yi ve Mahir'i rahat bırakmasa da hikayesi çok güzel, izlemek keyif veriyor.
------
Her şeyi yap et, azarla sorguya çek sonra da "kadın var karşında, benim evimde bana bağırma" de.. Oh ne güzel.

Mahir'i her geçen bölüm daha da çok seviyorum.

Reactions: Angelica

Bırakmaz o bırakmaz hiç merak etme sen gözü hep üzerlerinde olacak zahidenin

Reactions: Emre Ozansoy