BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.@vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.@vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx
Ama kesin biri ölecek.Bahar çok şey yaşadı sonunda mutlu olsun ya
Ama kesin biri ölecek.
BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Dizi akılda kalıcı olur böylece, mutlu biterse kimse hatırlamaz.ay taktın ölüme ölmesin işte mutlu son olsun iste
Dizi akılda kalıcı olur böylece, mutlu biterse kimse hatırlmaz.
Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Hoşgeldin canım.Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Hosbuldum, ben @sokak sanati ve @Forumdash'in yoklugunda dizimize sahip ciktin umarim.Hoş geldin, iyi ki geldin.
Özge'nin mesajından resmen zorlamalık akıyor sırf bir şey yazayım da hakkımda kötü düşünmesinler diye yazıp geçmiş.Özge son noktayı koymuş.
Caner unutmamış gerçek dizisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?